16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Public: σύμμαχος κάθε επίδοξου «Αη Βασίλη» που θέλει να μοιράσει και να μοιραστεί τη χαρά του να μοιράζεσαι

    Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Με πιο ευφάνταστα παιχνίδια, πιο εξελιγμένες συσκευές, πιο ενθαρρυντικά βιβλία, πιο δυνατούς δίσκους. Το μόνο που δεν αλλάζει είναι ο προορισμός και η επιθυμία να βρεθούμε εκεί για να διαλέξουμε τα δώρα που θα δώσουμε αυτές τις γιορτές. Κάθε χρόνο το Public γίνεται ο φανταστικός σύμμαχος-βοηθός κάθε επίδοξου Άγιου Βασίλη που θέλει να μοιράσει και να μοιραστεί τη χαρά του να μοιράζεσαι. Να μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η μαγεία του να προσφέρεις γεμίζει την καρδιά και την ψυχή μας. Βάζοντας τις σκέψεις μας σε μια σειρά, πάμε λοιπόν να δούμε μερικές ιδέες για δώρα, καθώς τα Χριστούγεννα είναι μόλις μία εβδομάδα μακριά:

    1.Pictionary Air

    Το Pictionary Air είναι ο νέος ξεκαρδιστικός τρόπος να παίξετε το κλασικό οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι ζωγραφικής. Σχεδιάστε στον αέρα και δείτε το σκίτσο σας στην οθόνη της συσκευής σας. Κατεβάστε την εφαρμογή Pictionary Air™ στη smart συσκευή σας για να ξεκινήσετε. Στρέψτε την κάμερα της εφαρμογής στον “ζωγράφο” και θα εμφανιστεί μαζί με το σκίτσο, στην οθόνη της συσκευής σας. Για ακόμα περισσότερη διασκέδαση, μπορείτε να συνδέσετε στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας Apple TV, Chromecast ή άλλη παρόμοια συσκευή streaming. Απαιτείται συμβατή συσκευή streaming. Επισκεφθείτε τη σελίδα υποστήριξης της Pictionary Air (www.pictionary.com/support) για τη συμβατότητα της συσκευής σας.

    2. Ακουστικά Κεφαλής Marshall Major IV

    Άκου παντού την μουσική σου με τα ακουστικά κεφαλής Marshall Major IV. Τα μοντέρνα ακουστικά της Marshall αποδίδουν κάθε ήχο και κάθε νότα με μεγάλο βάθος και ισορροπία. Με ιδανικά τοποθετημένα μαξιλαράκια που προσαρμόζονται στο σχήμα των αφτιών σου και ενισχύουν την ηχομόνωση, θα ακούς μόνο τις δονήσεις της μουσικής. Στην συσκευασία περιλαμβάνεται και καλώδιο jack 3.5mm για ενσύρματη χρήση, όπως και καλώδιο φόρτισης micro USB.

    3. Sony PS5 DualSense Wireless Controller

    Ανακαλύψτε μια πιο συναρπαστική εμπειρία παιχνιδιού με το πρωτοποριακό νέο χειριστήριο DualSense για το PS5. Το ασύρματο χειριστήριο DualSense για το PS5 εξασφαλίζει μια καθηλωτική εμπειρία απτικής ανάδρασης, ενώ περιλαμβάνει δυναμικές σκανδάλες με δυνατότητα προσαρμογής2 και ενσωματωμένο μικρόφωνο, όλα σε μια εντυπωσιακή σχεδίαση.

    4. Ασύρματο Φορητό Ηχείο JBL Charge Essential

    Κάντε τις περιπέτειες σας να διαρκέσουν ακόμη περισσότερο με το JBL Charge Essential. Αυτό το φορητό ηχείο Bluetooth διαθέτει τον ισχυρό ήχο της JBL, καθώς και ένα εύχρηστο powerbank, όλα μέσα σε ένα ανθεκτικό πλαίσιο! Μια βολική θύρα USB σάς επιτρέπει να φορτίζετε γρήγορα τις συσκευές σας, ώστε να μπορείτε να επιδείξετε τις δεξιότητές σας ως DJ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι μελωδίες σας θα φέρουν κέφι σε όλους, χάρη στα διπλά passive radiators που εμπλουτίζουν τον ήχο με πλούσια, βαθιά μπάσα. Με έως και 20 ώρες αναπαραγωγής και αδιάβροχο σχεδιασμό IPX7, συνεχίστε το πάρτι όπου κι αν σας ταξιδεύει η ζωή!

    5. Οι πειρατές της καμινάδας

    Ένα βράδυ Πρωτοχρονιάς, λίγο πριν σημάνουν μεσάνυχτα, ένας πελαργός, ένας χιονάνθρωπος, ένας κόκκινος ιππόκαμπος, δυο παιδιά και δυο πειρατές συναντιούνται γύρω από μια καμινάδα. Ποιοι είναι; Από πού έρχονται; Και το κυριότερο: τι γυρεύουν γύρω από την καμινάδα; Ένα βαρελάκι με φάρμακο ιλαράς, μια καταχθόνια μάγισσα, ένα ανομολόγητο μυστικό, δυο σοφοί εντομολόγοι, ένα χαμένο ζουζούνι, ένας φουσκομπαλονότης, ένα ανεμολούλουδο και δώδεκα μπαλαντέρ οδηγούν τους ήρωες της ιστορίας σε ανήκουστους κινδύνους, ξέφρενα κυνηγητά και απροσδόκητες περιπέτειες, από τη γιορτή της σαπουνόφουσκας στην Κίνα, στο πάρτι των μεθυσμένων φαντασμάτων, από το γαλάζιο πουπουλένιο σύννεφο στο γκρίζο γρανίτινο φαράγγι.

    6. Χωράει όλη η αρχαιότητα στο ασανσέρ;

    Τι πήρε στις αποσκευές της μια Μινωίτισσα πριγκίπισσα για να πάει στην Αίγυπτο; Πώς περνούσε την ώρα του όταν βαριόταν ένας Μυκηναίος δημόσιος υπάλληλος; Πώς τραυμάτισε το πόδι του ένας κένταυρος; Πώς ένας άσεμνος χορός οδήγησε τυχαία στη δημιουργία της Δημοκρατίας; Ποιος ξένος σκλάβος έγινε πλούσιος τραπεζίτης; Γιατί ο Ηράκλειτος πρότεινε να χαστουκίσουμε τον Όμηρο; Γιατί τις Κυκλάδες τις λέμε Κυκλάδες; Αυτό το βιβλίο παρουσιάζει ολόκληρη την ελληνική αρχαιότητα, από τη βαθιά προϊστορία μέχρι το τέλος της. Μια απολαυστική διαδρομή στις πιο μεγάλες στιγμές αλλά και στις πιο μικρές ιστορίες ανθρώπων της ελληνικής αρχαιότητας, η οποία, ακόμη κι αν δεν χωράει στο ασανσέρ, χωράει σίγουρα στη φαντασία μας.

    7. Ημερολόγιο Moleskine 2022

    Τα Μoleskine είναι μια σειρά από ιδιαίτερα δημοφιλή ημερολόγια υψηλής ποιότητας, σε διάφορα μεγέθη και σχέδια. Διακρίνονται για την ποιότητα του χαρτιού, την ανθεκτική κατασκευή τους και τον κομψό σχεδιασμό τους. Είναι εύχρηστα και ιδανικά για καθημερινή και επαγγελματική χρήση.

    Σημειώστε ή σχεδιάστε αφήνοντας τη φαντασία σας ελεύθερη! Κύρια χαρακτηριστικά της Moleskine είναι οι στρογγυλεμένες γωνίες, η κορδέλα-σελιδοδείκτης αλλά και το λαστιχένιο κλείσιμο. Επιπλέον διαθέτουν εσωτερική τσέπη ενώ ακόμη μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην πρώτη σελίδα ώστε να σας επιστραφεί, σε περίπτωση που το χάσετε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles