13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Public: Συμμετέχουν στο σχέδιο «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου

    Στο σχέδιο «Ανταμοιβή» της Τράπεζας Κύπρου συμμετέχουν τα Public. Με τη νέα  αυτή συνεργασία τα Public θα ανταμείβουν όλες τις αγορές των καταναλωτών που θα γίνονται με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, και πιο συγκεκριμένα, για κάθε αγορά προϊόντων αξίας €5 θα πιστώνονται 4 βαθμοί σε όλα τα μέλη του σχεδίου «Ανταμοιβή».

    Το κοινό μπορεί να πιστωθεί τους βαθμούς ανταμοιβής, επιλέγοντας ανάμεσα σε πολλά επώνυμα προϊόντα τεχνολογίας και πολιτισμού που είναι διαθέσιμα στα έξι καταστήματα Public σε όλη την Κύπρο καθώς και στο διαδικτυακό κατάστημα public-cyprus.com.cy.

    Σημειώνεται ότι στο πρόγραμμα «Aνταμοιβή» συμμετέχουν πέραν των 250 επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους σε όλη την Κύπρο. Δικαίωμα συμμετοχής στο σχέδιο έχουν οι αγορές με όλες τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, πιστωτικές ή χρεωστικές, προσωπικές ή εταιρικές. Εκτός από βαθμούς, με συναλλαγές σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο σχέδιο, οι καταναλωτές μπορούν επίσης να διεκδικήσουν ταξίδια, φεστιβάλ, συναυλίες και κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles