21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Πανκ μπάντα εναντίον νεοναζί: Το ζόρικο indie θρίλερ Green Room με τον Patrick Stewart

    Είναι μία από τις πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς και όχι δεν έχει κανέναν σούπερ ήρωα στο story. Αντιθέτως πρόκειται για ένα indie φιλμ που κερδίζει εξαιρετικά σχόλια στα φεστιβάλ που έχει προβληθεί, με πολλούς να μιλούν για “σοκ και δέος” και για ένα διαφορετικού τύπου τρόμο. Το Green Room είναι ένα έντονο θρίλερ όπου πρωταγωνιστεί μία punk μπάντα που μετά από συναυλία τα μέλη της θα γίνουν μάρτυρες μίας δολοφονίας. Γρήγορα θα καταλάβουν πως βρίσκονται σε μία φωλιά νεοναζιστών που δεν είναι διατεθιμένοι να τους αφήσουν να φύγουν από εκεί μετά απ’ όσα είδαν. Εγκλωβισμένοι σ’ ένα πράσινο δωμάτιο, θα συνειδητοποιήσουν γρήγορα πως δεν έχουν άλλη επιλογή από το να αντισταθούν.

    the_green_room

    Τον αρχηγό των νεοναζί υποδύεται ο Patrick Stewart σ’ έναν ρόλο που όπως μπορεί να δει κανείς στο red band trailer που μόλις κυκλοφόρησε, είναι άκρως επιβλητικός και σου κόβει το αίμα. Οι Alia Shawkat και Anton Yelchin παίζουν τα μέλη του συγκροτήματος ενώ η Imogen Poots είναι απλώς μία κοπέλα που, όπως και η μπάντα, θα βρεθεί στο λάθος μέρος, την λάθος στιγμή.
    Ο Jeremy Saulnier έγραψε και σκηνοθέτησε το φιλμ, ένα όνομα που πολλοί είχαν συγκρατήσει από το εντυπωσιακό θρίλερ του 2014, Blue Ruin. Η ψυχολογική πίεση και η σκοτεινή ατμόσφαιρα είναι τα δυνατά χαρτιά του φιλμ που θα κυκλοφορήσει σε λίγες αίθουσες στην Αμερική στις 15 Απριλίου και μετά κανονικά στις 29 Απριλίου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles