16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Πωλείται σύζυγος εθισμένος στο Modern Warfare 3. Πληροφορίες εντός

    Μία αγγελία εμφανίστηκε στο Craigslist στις ΗΠΑ που λέει τα εξής:

    Πουλάω τον 22χρονο σύζυγό μου. Του αρέσει να τρώει και να παίζει video games όλη μέρα. Είναι εύκολο να τον συντηρήσετε. Απλά βάλτε του φαγητό και νερό κάθε 3-5 ώρες. Πρέπει να διαθέτετε internet και χώρο για gaming. Βαρέθηκα να περιμένω οπότε είναι ελεύθερος να βρει ένα νέο σπίτι. Αν προσφερθεί αποδεκτή αντικατάσταση, συζητώ και την ανταλλαγή.

    Η Alyse Baddley, 21 ετών, δημοσίευσε αυτή την αγγελία αφού ο σύζυγός της, Kyle πέρασε 3 συνεχόμενες ημέρες παίζοντας το εξαιρετικά δημοφιλές Call of Duty Modern Warfare 3, αμέσως με την κυκλοφορία του. Ο εθισμένος σύζυγος, έπαιζε μαζί με συναδέλφους του από το στρατό που υπηρετούν στην πρώην μονάδα του στο Αφγανιστάν.

    Η Alyse αρχικά έβαλε την αγγελία για πλάκα, μήπως και συνετιστεί ο σύζυγός της. Έτσι, αρκετοί ήταν εκείνοι που απάντησαν με χιούμορ στην αγγελία, προσφέροντας τους εαυτούς τους για να αντικαταστήσουν τον 22χρονο Kyle. Υπήρχαν όμως κι αρκετοί που πολύ σοβαρά προσέφεραν συμβουλές γάμου.

    Το θέμα είναι πως ο “παίκτης” σύζυγος το έπιασε το νόημα και υποσχέθηκε πως δεν θα περνάει πια τόσο χρόνο μπροστά στον υπολογιστή γιατί μάλλον δεν θέλει… να αλλάξει σπίτι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles