18.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πωλείται το “σπίτι της Carrie”… Όσες…. πιστές προσέλθετε

    Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σπίτια του Manhattan στη Νέα Υόρκη. Το σπίτι στην Perry Street στο Village, με τα περίφημα σκαλάκια στα οποία η Carrie (του διαχρονικά αγαπημένου μας “Sex and the City”) έχει περάσει πολλά δίπλα στους εκάστοτε αγαπημένους τους.

    Το διάσημο σπίτι, που φωτογραφίζουν ακόμη επισκέπτες από όλο τον κόσμο, πωλείται. Και αν θέλεις να γίνει δικό σου, θα πρέπει να δώσεις 7,29 εκατομμύρια ευρώ – για ολόκληρο το κτίριο βεβαίως-βεβαίως.

    Γιατί τόσα χρήματα; Για πολλούς λόγους: Πρώτον γιατί είναι το “σπίτι της Carrie” (έστω κι αν εκεί πραγματοποιήθηκαν μόνο εξωτερικά γυρίσματα της διάσημης σειράς). Δεύτερον γιατί το Village είναι, έτσι κι αλλιώς, από τις καλύτερες περιοχές του Manhattan. Και τρίτον γιατί το τετραώροφο “αρχοντικό” είναι εντυπωσιακό…. διαθέτει δέκα δωμάτια, έξι τζάκια και συνολικό εμβαδόν 380 τετραγωνικά μέτρα.


    Το σπίτι χτίστηκε το 1866 και πωλήθηκε για τελευταία φορά τον περασμένο Νοέμβριο, φαίνεται όμως ότι είναι και πάλι στη διάθεση όποιου θελήσει να το αποκτήσει. Extra κίνητρο για τους ενδιαφερόμενους (ή μάλλον τις ενδιαφερόμενες) το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά σε δύο ακόμη “εμβληματικές” τοποθεσίες για τη σειρά, το Magnolia’s Bakery με τα περίφημα cupcakes που έτρωγαν οι πρωταγωνίστριες, αλλά και το restaurant-bar Balthazar.

    Και κάπως έτσι, αν το αποκτήσεις, θα γίνεις μία γυναίκα που ζει τη ζωή της όπως η Carrie. Αν τώρα έχεις τη δυνατότητα και να βγάζεις τα χρήματα για να ζεις τόσο πλουσιοπάροχα από μία στήλη sex σε ένα περιοδικό, τότε θα σου “βγάλουμε το καπέλο”. Αλλά μπα, αυτά συμβαίνουν μόνο στα σήριαλ τελικά…

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles