20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πώς “ακούστηκαν” τα tweets στο keynote της Microsoft στην CES 2012;

    [CES 2012]

    Οκ, ο Steve Ballmer ξέρει να κάνει παρουσιάσεις. Το ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια που ο CEO της Microsoft ανεβαίνει στη σκηνή και μιλάει για την εταιρεία του. Το βλέπουμε και κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, στις παρουσιάσεις των άλλων εταιρειών. Συχνά τον “καλούν” ως guest star. Στη φετινή CES, που είναι και η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχει η Microsoft, ο Ballmer είχε τον… ακάθιστο. Εμφανίστηκε στη Nokia (φυσικά), εμφανίστηκε στην AT&T και φυσικά έκανε και το εναρκτήριο keynote της διοργάνωσης.
    Μία από τις “στιγμές” που θα έχουν να θυμούνται οι συντάκτες που κάλυψαν δημοσιογραφικά το γεγονός, είναι και η χορωδία των τραγουδιστών gospel του Las Vegas, που τραγούδησε… τα tweets που οι συντάκτες έστελναν εκείνη την ώρα από την αίθουσα, αλλά και όσοι παρακολουθούσαν τα διάφορα livestreams.
    Το οπτικό υλικό από την “παράσταση” που έδωσε η χορωδία των tweets, δημοσίευσε το Forbes και το βλέπετε εδώ. Αυτό που δεν μπορείτε να δείτε, είναι ότι τα tweets, προβάλλονταν στην κεντρική οθόνη πίσω, αλλά και σε μία άλλη οθόνη μπροστά από την χορωδία, η οποία και τα τραγουδούσε με τον δικό της τρόπο.
    Coooooool



    Φώτο: Wall Street Journal

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles