21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Πώς ένα πάρτυ τεσσάρων φίλων μετατρέπεται στο απόλυτο χάος όταν διαρρέει στα… social media;

    Ξεκίνησε ως μία μικρή γιορτή αποφοίτησης μεταξύ φίλων, την οποία οργάνωσαν τέσσερα νέα παιδιά που συγκεντρώθηκαν για να… ψήσουν cupcakes και να παρακολουθήσουν μία ταινία.

    Στο τέλος, βέβαια, η βραδιά οδηγήθηκε σε ένα πραγματικό… χάος, καθώς εκατοντάδες άνθρωποι βρέθηκαν στο σπίτι και προκάλεσαν μεγάλες ζημιές, όταν έμαθαν για το πάρτυ μέσω… social media.

    Αυτό έγινε όταν ένα από τα παιδιά έστειλε ένα γραπτό μήνυμα για το πού γίνεται το πάρτυ, μία πληροφορία η οποία στη συνέχεια διαδόθηκε με άγνωστο τρόπο μέσω social media sites, όπως το Facebook.

    r-HOUSE-PARTY-RIOT-FACEBOOK-large570

    Όπως ανέφερε στο CBS, η Michelle Hirschaut είχε αφήσει την 16χρονη κόρη της με τρεις φίλους της στο σπίτι τους στο Aptos Hills, κοντά στο Santa Cruz της California. Δεν μπορούσε να φανταστεί ότι λίγο αργότερα γύρω στα 300 άτομα θα εμφανιζόντουσαν καταστρέφονταν το ήσυχο βράδυ, λεηλατώντας και ληστεύοντας το σπίτι και προκαλώντας ζημιές δεκάδων χιλιάδων δολαρίων.

    Οι καταστροφές είναι εμφανείς και από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο, δείχνοντας άτομα να σπάνε καναπέδες, να καταστρέφουν πατώματα αλλά και να κρεμιούνται από τον… ανεμιστήρα οροφής του σπιτιού.

    aptos_house_party_061013_02

    Η 16χρονη, όταν διαπίστωσε ότι το πλήθος δεν είναι ελεγχόμενο, κατάφερε να δραπετεύσει μαζί με το σκυλί της οικογένειας και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα πάρτυ, που δημοσιοποιείται με κάποιο τρόπο μέσω Facebook, έχει ως αποτέλεσμα το χάος, η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι σε αυτή την περίπτωση οι γονείς αλλά και οι γείτονες της μικρής πιστεύουν ότι δεν ευθύνεται γι’ αυτό που έγινε. Όπως και να έχει, για ακόμη μία φορά, επανέρχεται στο προσκήνιο η δύναμη των social media αλλά και η προσοχή που οφείλουμε να δίνουμε σχετικά με το τι μοιραζόμαστε σ’ αυτά και σε ποιους ακριβώς πρέπει να δίνουμε δικαιώματα σε κάθε μας δημοσίευση…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles