21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Πώς η Microsoft θα μπορούσε να ασχοληθεί με τα σουτιέν

    Η Microsoft του κώδικα, των λειτουργικών, των Windows 8 και των αλγόριθμων θα μπορούσε να ανοίξει ένα παράθυρο στον κόσμο των γυναικείων εσωρούχων και συγκεκριμένα των σουτιέν, όπως αποδεικνύεται. Δεν το έκανε όμως και αποφάσισαν να το κάνουν  η Aarthi Ramamurthy και η Michelle Lam.

    Οι δύο κυρίες, πρώην υπάλληλοι της Microsoft δημιούργησαν ένα online κατάστημα εσωρούχων με την επωνυμία True & Co. Πέρα από τα θαυμαστά προϊόντα που μπορεί κανείς να βρει εκεί, το αληθινά θαυμαστό είναι ότι επινόησαν ένα αλγόριθμο για να βοηθούν τις πελάτισσές τους να διαλέξουν το ιδανικό σουτιέν.


    Η Ramamurthy και η Lam, ξεκινώντας από βασικές ερωτήσεις που αφορούν το μέγεθος του στήθους, το σχήμα του και το μέγεθος της πλάτης, συνεχίζουν σε ένα αρκετά ενδιαφέρον και καθόλου κουραστικό ερωτηματολόγιο πολλαπλών επιλογών. Στο τέλος του ερωτηματολογίου, καλείστε να βάλετε το email σας και βάσει του αλγορίθμου, σας αποστέλλεται μία επιλογή από τα καλύτερα σουτιέν που σας ταιριάζουν.

    Με μία προκαταβολή 45 δολαρίων, αποστέλλουν στο σπίτι 5 διαφορετικά σουτιέν για να δοκιμάσει η κάθε πελάτισσα. 3 δικής της επιλογής και 2 προτάσεις από το True & Co. Αν δεν είστε ικανοποιημένες από καμία από τις επιλογές, τα στέλνετε όλα πίσω και παίρνετε πίσω την προκαταβολή σας. Πράγμα που σημαίνει πως οι δύο κυρίες, είναι αρκετά σίγουρες για την επιτυχία του αλγόριθμου που δημιούργησαν.

    Steve (Ballmer); Μήπως να το ξανακοιτάξεις το θέμα; Το Bra 8 θα μπορούσε να είναι μία πολύ επιτυχημένη επιχείρηση.

    Πηγή: Gizmodo

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles