21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Πώς η Samsung δοκιμάζει τα κινητά της (vid)

    Προβληματίζεστε για την κατασκευή smartphones της Samsung, όπως τα Galaxy Note II και Galaxy S III;

    Η εταιρεία δίνει τη δική της απάντηση σε όσους σχολιάζουν τα πλαστικά υλικά κατασκευής που χρησιμοποιεί, δημοσιεύοντας ένα video με τα tests στα οποία “υποβάλλει” τα κινητά της, προκειμένου να είναι σίγουρη για την αντοχή τους.

    Οι δοκιμασίες από τις οποίες περνούν οι prototype συσκευές της Samsung έχουν ως στόχο να δείξουν στους μηχανικούς με ποιον τρόπο αυτές μπορούν να ανταπεξέλθουν σε συνθήκες απλής χρήσης αλλά και κατάχρησης από τους καταναλωτές.

    Έτσι, για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια των εξαντλητικών tests, το κεντρικό κουμπί του κινητού πατιέται συνέχεια, ώστε να διαπιστωθεί πόσο ανθεκτικό είναι σε μία τέτοια διαδικασία, νερό ρίχνεται στις συσκευές, αντικείμενα προσπαθούν να γδάρουν την οθόνη κ.ο.κ.

    Σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες δοκιμασίες, μάλιστα, που βλέπουμε στο video, ένα ζευγάρι από ψεύτικα “οπίσθια” πέφτει πάνω σ’ ένα τηλέφωνο, προσπαθώντας να το σπάσει (αυτά είναι tests, κύριοι!).

    Δεν ξέρουμε πόση ευχαρίστηση θα σας προσφέρει το video (ίσως είναι αντίστοιχη μ’ αυτή που σας προσφέρουν τα drop tests που βλέπουμε κατά καιρούς στο Διαδίκτυο), η διαφορά, βέβαια, είναι ότι η Samsung ως κατασκευάστρια έχει κάθε λόγο να πραγματοποιεί τέτοια tests, δε συμφωνείτε;

    (Y.Γ.: Η κατανόηση της κορεατικής γλώσσας είναι προαιρετική)

    Πηγή: Engadget

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles