13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πώς καταστρέφεις μία Mercedes McLaren SLR χωρίς καν να την τρακάρεις;

    Έχεις λεφτά… Για την ακρίβεια έχεις τόσα πολλά που στην κυριολεξία κολυμπάς. Έχεις και μία Mercedes McLaren SLR... Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Να “επενδύσεις” πάνω της τα χρήματά σου με το χειρότερο τρόπο.


    Ένας Ελβετός επιχειρηματίας, λοιπόν, είχε την ιδέα να “ρίξει” πάνω στο αυτοκίνητό του 25 στρώματα κόκκινου χρώματος και 5 κιλά σκόνης χρυσού, καθώς και να καλύψει τις ρόδες, τους προβολείς, και τα προστατευτικά μαρσπιέ με χρυσό 24 καρατίων.

    Επιπλέον, έχει “χαρίσει” στο αυτοκίνητο και ένα εξίσου “χρυσοποίκιλτο” εσωτερικό, με το τιμόνι αλλά και τους διάφορους διακόπτες να καλύπτονται πλέον από ρουμπίνια (συνολικά έχουν τοποθετηθεί πάνω από 600 ρουμπίνια…)

    Το αυτοκίνητο κόστιζε γύρω στις 360 χιλιάδες ευρώ πριν τις “παρεμβάσεις”, πλέον όμως ο Ελβετός επιχειρηματίας το πουλάει, έχοντας ως ελάχιστη τιμή εκκίνησης τα 8.34 εκατομμύρια ευρώ! Έτσι, είναι αυτή τη στιγμή ως το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο που πωλείται στην ελεύθερη αγορά.

    Εδώ που τα λέμε, και λεφτά να είχαμε δε θα το παίρναμε. Όσο για τον “τυχερό” που θα το αποκτήσει, τι να πούμε… Ελπίζουμε να μην τον “τυφλώνουν” τα χρυσάφια κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Εμείς, να φανταστείτε, είχαμε πεντάλεπτη απώλεια όρασης, απλώς βλέποντας τις φωτογραφίες. Ευτυχώς, τώρα όλα καλά…

    Πηγή: Geekologie

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles