21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το twitter για να βγεις ραντεβού με μία πορνοστάρ

    Μία φορά κι έναν καιρό… δηλαδή προ ημερών, ένας νεαρός στις Ηνωμένες Πολιτείες που μόλις έκλεισε τα 18, ο Mike Stone, ονειρεύτηκε να πάει στο χορό της αποφοίτησής του συνοδευόμενος από μία πορνοστάρ.

    Για να το καταφέρει αυτό, καθώς δεν διέθετε ιδιαίτερες γνωριμίες με τα κορίτσια του επαγγέλματος χρησιμοποίησε το twitter. Έκανε περισσότερα από 600 tweets με το αίτημά του και χρησιμοποιούσε το hashtag #porn4prom. Η κίνησή του βρήκε «οπαδούς» κι εν τέλει, η Megan Piper, ( η οποία δεν είχε πάει ποτέ σε χορό αποφοίτησης) δέχτηκε να τον συνοδέψει. Σε σχετικό tweet μάλιστα, ρωτάει τους followers της πού μπορεί να αγοράσει φόρεμα γι αυτό τον χορό.

    Όχι η ιστορία δεν τελειώνει εδώ με χαρούμενο τέλος και τον 18χρονο να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο λόγος; Γιατί το σχολείο του Mike (Το Tartan High School στη Μινεσότα) εξέδωσε ανακοίνωση που λέει πως «Η παρουσία της Megan Piper θα εμποδιστεί από το σχολείο, καθώς παραβιάζει δύο κανονισμούς της περιφέρειας για τα σχολεία. Μεταξύ άλλων, οι κανονισμοί αυτοί αναφέρουν πως το σχολείο πρέπει να προστατεύεται από οποιαδήποτε δραστηριότητα μπορεί να «απειλήσει» το έργο του».

    Οπότε, ο περιχαρής Mike Stone και η διάσημη πορνοστάρ ντάμα του έχουν μείνει χωρίς… χορό. Τα μέλη του twitter έχουν ξεσηκωθεί και προσπαθούν να βρουν λύση για το ζευγάρι. Οι Anonymous της Σουηδίας μάλιστα, σε σχετικό tweet τους καλούν τους φίλους τους να «εκδικηθούν» τα σχολεία της περιφέρειας που κάνουν την ζωή του Mike δύσκολη και απειλούν να επιτεθούν σε μία επιχείρηση που ονομάζουν #OpLulzProm.

    Η Piper και ο 18χρονος λοιπόν, χρησιμοποιούν τώρα το Twitter για να βρουν ένα άλλο event ώστε να πραγματοποιήσουν το ραντεβού τους. Η Piper προσπαθεί να βάλει στο παιχνίδι την Elen DeGeneres, τη διάσημη πρώην ηθοποιό και νυν παρουσιάστρια μίας ψυχαγωγικής – κοινωνικής εκπομπής στην Αμερικανική τηλεόραση. Η πορνοστάρ πιστεύει ότι η DeGeneres θα μπορούσε να διοργανώσει έναν άλλο χορό αποφοίτησης ώστε το ανίερο ζευγάρι να αποκτήσει την ευκαιρία του να πάει μαζί… στον χορό.

    Όσοι από εσάς είστε στο λύκειο και ετοιμάζεστε για τον χορό της αποφοίτησης, καλό είναι να ρίξτε μια ματιά στο Ελληνικό twitter για τις διαθέσιμες “ντάμες” σας, αλλιώς εξασκήσετε τα Αγγλικά σας. Όλο και κάτι θα καταφέρετε :)

    Πηγή: CNet

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles