16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πώς να ταχτοποιήσετε τα καλώδιά σας χρησιμοποιώντας… χαρτί υγείας.

    Τίποτα δεν είναι άχρηστο σε αυτή τη ζωή. Ούτε καν το κυλινδρικό χαρτόνι από το ρολό χαρτί υγείας που χρησιμοποιούμε και πάντα πετάμε.

    Σας έχουμε νέα. Μην το πετάξετε! Μαζέψτε τα και χρησιμοποιήστε τα να βάλετε μέσα όλα τα καλώδια από συσκευές ή άλλα καλώδια που  μπορεί να έχετε σε ένα συρτάρι, σκόρπια. Ανάλογα με το μάκρος των καλωδίων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δύο κυλίνδρους.

    Στη φωτογραφία, που βρήκαμε στο Google+ από την χρήστη Natalie Vilalobos βλέπετε πώς μπορείτε να ταχτοποιήστε πολύ όμορφα τους κυλίνδρους με τα καλώδια σε ένα κουτί. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και στο συρτάρι που χρησιμοποιείτε για τα ηλεκτρονικά σας.

    Φοβερή ιδέα; Κι επειδή ξέρουμε ότι αποκλείεται να έχετε τόσους κυλίνδρους αυτή τη στιγμή που μιλάμε, για να αρχίσετε άμεσα το ταχτοποίημα, σας δίνουμε ιδέα για status update στο προφίλ σας στο facebook:

    “Φίλοι μου, ήρθε η στιγμή να μου φανείτε χρήσιμοι. Παρακαλώ μαζέψτε τους χαρτονένιους κυλίνδρους από τα τελειωμένα χαρτιά υγείας στις τουαλέτες σας. Θα χρησιμοποιηθούν για καλό σκοπό”.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles