19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Μάθετε ποιους ακολουθείτε πραγματικά στο Twitter

    Η ηθική ικανοποίηση που παίρνει ο χρήστης των social media καθώς βλέπει τους «φίλους», τους fans και τους followers του να αυξάνονται με τον καιρό, δεν συγκρίνεται με τίποτα! Ε, συγνώμη κιόλας αλλά ποιος ο λόγος να χρησιμοποιεί κάποιος το Twitter ή το Facebook όταν τον «ακολουθούν» πέντε άτομα ή έχει φίλους άλλους δέκα; Η ουσία των social media είναι το λεγόμενο «networking», οπότε η δικτύωση παίζει σημαντικό ρόλο.

    Δεν χρειάζεται κανένα download: το ManageFlitter λειτουργεί online κάνοντας απλά ένα log in με το προφίλ σας στο Twitter.

    Και εντάξει στο Facebook. Κάτι οι φωτογραφίες, κάτι τα tags, κάτι τα «postaρίσματα» από τοίχο σε τοίχο, εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς τους πραγματικούς του (αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λέξη «πραγματικούς»…) φίλους. Στο Twitter όμως τι γίνεται; Πόσοι απ’ αυτούς που σας ακολουθούν είναι πραγματικά πρόσωπα και πόσοι όχι; Πόσοι απ’ αυτούς που ακολουθείτε σας ακολουθούν κι εκείνοι με τη σειρά τους; Και σε τελική ανάλυση πόσοι απ’ τους followers σας χρησιμοποιούν όντως ακόμα το Twitter;

    Τις απαντήσεις σε όλα τα παραπάνω θα σας τις δώσει το ManageFlitter, ένα δωρεάν εργαλείο που θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια τάξη τον λογαριασμό και, κυρίως, τους followers σας στο Twitter, εύκολα και γρήγορα.

    Βρίσκοντας εκείνους που δεν μας ακολουθούν στο Twitter. Θα τιμωρηθούν άπαντες παραδειγματικά!
    Βάζοντας τάξη στο Twitter σας σε τέσσερα βήματα
    • Επισκεφθείτε το ManageFlitter. Επιτρέψτε του να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο Twitter (ίσως να χρειαστεί να κάνετε log in) και επιλέξτε το δωρεάν πρόγραμμά του.
    • Με το που συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας, αμέσως έχετε πρόσβαση σε μια σειρά χρήσιμων πληροφοριών. Εγώ ας πούμε ανακάλυψα πως οι 43 από τους 153 λογαριασμούς που ακολουθώ, δεν με ακολουθούν πίσω. Οι αλήτες!
    • Μπορείτε ακόμα να δείτε ποιοι είναι οι περισσότερο… ομιλητικοί από όσους ακολουθείτε και ποιοι οι λιγότερο. Κάθε σας επαφή δε, συνοδεύεται από μια σειρά πληροφοριών και στατιστικών στοιχείων –ακόμα και τη σειρά κατάταξής της στη λίστα σας!
    • Σε περίπτωση που αποφασίσετε να δώσετε το κατιτί σας, το ManageFlitter μπορεί να σας προτείνει και άτομα για να ακολουθήσετε και να σας προσφέρει περαιτέρω συμβουλές για όλους, κάνοντάς σας φύλλο και φτερό τους λογαριασμούς και τα προφίλ τους! Και εντάξει αν είστε ιδιώτης. Αν είστε εταιρεία όμως…

     

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles