11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πώς θα σας φαινόταν μία συνεργασία Apple και Beats για υπηρεσία streaming μουσικής;

    Σε συνομιλίες με την Beats Electronics -εταιρεία που έχουν συστήσει ο γνωστός παραγωγός hip-hop, Dr Dre, και ο μεγιστάνας της μουσικής, Jimmy Iovine– βρίσκεται η Apple, διερευνώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας που θα σχετίζεται με την υπηρεσία streaming μουσικής που ετοιμάζει η Beats.

    apple-music-service

    Πρόκειται για το περίφημο “Project Daisy”, μία συνδρομητική υπηρεσία μουσικής που η Beats είχε ανακοινώσει τον Ιανουάριο, χωρίς όμως λεπτομέρειες για το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει.

    Οι συζητήσεις μεταξύ Apple και Beats γίνονται γνωστές χάρη σε σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, που σημειώνει ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της πρώτης, Tim Cook, συναντήθηκε με τον CEO της δεύτερης, Jimmy Iovine, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Los Angeles στα τέλη Φεβρουαρίου. Στη συνάντηση φαίνεται ότι συμμετείχε και ο Eddy Cue, επικεφαλής των προϊόντων Διαδικτύου της Apple και ένα από τα στελέχη που έπαιξαν βασικό ρόλο στη δημιουργία του iTunes Store. Στη συνάντηση αυτή ο Tim Cook εξέφρασε το προσωπικό του ενδιαφέρον για το “Project Daisy”, χωρίς, βέβαια, οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε κάποια συγκεκριμένη συμφωνία σε αυτή τη φάση.

    Εκπρόσωποι των δύο εταιρειών δε θέλησαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα του Reuters, φαίνεται όμως πως δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρέει κάποια φήμη η οποία θέλει την Apple να ενδιαφέρεται να λανσάρει κάποια υπηρεσία streaming μουσικής που να πλαισιώσει το iTunes.

    Ίσως μία συνεργασία με την Beats -μία εταιρεία που να θυμίσουμε ότι, μεταξύ άλλων, είναι γνωστή και για τα περίφημα ακουστικά της, αλλά και την τεχνολογία Beats Audio, που έχουμε γνωρίσει σε συσκευές της HTC και άλλων κατασκευαστών- να είναι αυτό που αναζητά η Apple σ’ αυτό το κομμάτι.

    Πηγή: Huffington Post

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles