18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Pylones Hellas και Crowdstrike: συμμαχούν για να θέσουν τέρμα στις παραβιάσεις στο κυβερνοχώρο σε Κύπρο και Ελλάδα

    Τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την CrowdStrike, ανακοίνωσε η Pylones Hellas. Η CrowdStrike, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, επαναπροσδιόρισε το cybersecurity με την πιο προηγμένη πλατφόρμα cloud στον κόσμο, για την προστασία κρίσιμων περιοχών επιχειρηματικού κινδύνου, επιβεβαιώνοντας έτσι τον ηγετικό της ρόλο στην cloud-based endpoint και workload προστασία. Η συγκεκριμένη «συμμαχία» παρέχει την δυνατότητα στην Pylones να επεκτείνει ακόμη περισσότερο το ήδη αναβαθμισμένο cybersecurity χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, αξιοποιώντας την πλατφόρμα CrowdStrike Falcon® platform.

    Σκοπός της εν λόγω συνεργασίας, είναι να φέρει στις κυπριακές και ελληνικές επιχειρήσεις μια cloud-architected endpoint security λύση, η οποία είναι σε θέση να προσφέρει προηγμένες δυνατότητες προστασίας από απειλές με visibility και εργαλεία για τον άμεσο εντοπισμό, διερεύνηση και μετριασμό των παραβιάσεων εξ αποστάσεως.

    CrowdStrike Falcon platform: το «κλειδί» για τις επιχειρήσεις για να σταματήσουν τις παραβιάσεις στα συστήματα τους

    Η πλατφόρμα CrowdStrike Falcon στηρίζεται πάνω σε cloud-scale AI εργαλεία που τρέχουν πάνω σε Threat Graph database και παρέχουν μια μοναδική smart-filtering τεχνολογία για γρήγορη και με δυνατότητες επέκτασης ανάπτυξη, ανώτερου επιπέδου προστασία και απόδοση, μειωμένη πολυπλοκότητα και άμεσο time-to-value.

    Η τεχνολογία της Crowdstrike δεν στηρίζεται  σε παραδοσιακά συστήματα που με τη σειρά τους βασίζονται σε περιοδικές ενημερώσεις (signature updates), επιτρέποντάς με αυτό το τρόπο να παρέχει προηγμένη προστασία 24/7, ανεξάρτητα από το εάν οι υπολογιστές είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο ή όχι!

    Στην Pylones, δίνουμε τη δυνατότητα στους πελάτες μας να επιτύχουν «cybersecurity maturity» μέσω ενός συνδυασμού λύσεων και υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας, μεταμορφώνοντας τη στάση και το τρόπο που αντιμετωπίζεται το cybersecurity μέσα σε έναν οργανισμού. Πλέον στην αγορά δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα πρόσβασης σε εργαλεία και λύσεις που θα τους παρέχουν state-of-the-art endpoint προστασία, καλύτερη απόδοση μειώνοντας παράλληλα την  πολυπλοκότητα του cybersecurity τους!

    Ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, δήλωσε σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Είναι κοινό μυστικό ότι η CrowdStrike έχει προκαλέσει μεγάλο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον στον κλάδο μας. Από την άλλη πλευρά, ο φόβος των οργανισμών να μην αποτελέσουν στόχο ransomware επιθέσεων, τους οδηγεί στο να αναζητούν συνεχώς την καλύτερη δυνατή προστασία. Αυτός ο συνδυασμός ζήτησης και προσφοράς δημιούργησε αυτή τη νέα συμμαχία με τη CrowdStrike, η οποία θα μας επιτρέψει να ξεχωρίσουμε ακόμη περισσότερο από τον ανταγωνισμό, προσεγγίζοντας την αγορά με μια λύση Managed Detection and Response (MDR) που συνδυάζει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσο και εμπειρία των δύο εταιρειών. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός στον σκοπό μας, που δεν είναι άλλος παρά να απλοποιούμε πάντα τις ψηφιακές προκλήσεις των πελατών μας με ασφαλείς λύσεις!».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles