18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Πυροβόλησαν 19χρονο που προσπάθησε να πωλήσει το PS5 του

    Είναι γνωστό ότι αυτή την περίοδο μια κονσόλα όπως το PS5 είναι είδος υπό εξαφάνιση και αρκετοί θα έκαναν μερικές «θυσίες» προκειμένου να την αποκτήσουν. Ο βασικός λόγος είναι οι ελλείψεις που έχει προκαλέσει στην αγορά η περιορισμένη διαθεσιμότητα ημιαγωγών αλλά και η ίδια η δύναμη του brand, που είναι εξαιρετικά δημοφιλές στη συνείδηση του αγοραστικού κοινού.

    Γι’ αυτό άλλωστε και οι scalpers έχουν αγοράσει όσες περισσότερες κονσόλες μπορούσαν, για να είναι σε θέση να τις πωλήσουν πολύ ακριβότερα από ό,τι τις αγόρασαν στη συνέχεια. Την ίδια στιγμή, οποιοσδήποτε έχει στη διάθεσή του ένα PS5 προς πώληση δεν έχει καμιά δυσκολία να βρει αγοραστή. Πρόσφατα όμως ένα 19χρονο αγόρι που προσπάθησε να πωλήσει το PS5 του, δεν είχε και πολύ ευτυχή κατάληξη.

    Πυροβολισμός για μια κονσόλα

    Σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα, ο 19χρονος θέλησε να πωλήσει την κονσόλα του στο διαδίκτυο, όταν ένας ενδιαφερόμενος αγοραστής επικοινώνησε μαζί του και έκλεισαν ραντεβού για να ολοκληρώσουν από κοντά τη συναλλαγή. Όταν συναντήθηκαν, ο υποψήφιος αγοραστής έβγαλε όπλο και πυροβόλησε το νεαρό, κλέβοντας το PS5. Φυσικά, ο ληστής τράπηκε σε φυγή, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να γλιτώσει από τις Αρχές. Το ευχάριστο νέο στην υπόθεση είναι ότι ο νέος κατάφερε να γλιτώσει, επειδή μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και η κατάστασή του σταθεροποιήθηκε, προτού να είναι πολύ αργά.

    Διαβάστε επίσης:

    House of Gucci: Απειλούν να κινηθούν νομικά οι κληρονόμοι του διάσημου οίκου

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles