14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    QLED 8K is here! Μία πλήρης σειρά QLED 8K TV στην IFA 2019 από τη Samsung

    Η Samsung ανακοίνωσε στην IFA 2019 την ευρεία διάθεση της QLED 8K τεχνολογίας με την παρουσίαση μιας πλήρους σειράς QLED 8K TV.

    ifa_2019-qled_8k_2

    «Από την κυκλοφορία της πρώτης ασπρόμαυρης τηλεόρασης της Samsung σχεδόν 50 χρόνια πριν, παρουσιάζουμε συνεχώς πρωτοποριακές τεχνολογίες στους τομείς των ηλεκτρονικών προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, οικιακών συσκευών και κινητής», δήλωσε ο Benjamin Braun, Chief Marketing Officer και Vice President στη Samsung Europe. «Η Samsung θα συνεχίσει να ενισχύει την εταιρική κληρονομιά και να προσφέρει καινοτομίες που αλλάζουν τις ζωές των καταναλωτών».

    Πλήρης Σειρά Οθονών με την Ανακοίνωση της Νέας QLED 8K TV 55 ιντσών

    Από την παρουσίαση της QLED 8K TV της Samsung πέρυσι, οι συνολικές αγορές των QLED Τηλεοράσεων έχουν αυξηθεί κατά 200%, σε ένα έτος. Αυτή η ταχεία υιοθέτηση των QLED Τηλεοράσεων έχει ως αποτέλεσμα, την πώληση περισσοτέρων από 2 εκατομμύρια συσκευών σε όλο τον κόσμο, κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου 2019, αποδεικνύοντας την καταναλωτική τάση για τηλεοράσεις υψηλής ποιότητας, με μεγάλες οθόνες. Η QLED 8K 55 ιντσών αναμένεται να ενισχύσει περαιτέρω τη σειρά, η οποία θα πλαισιωθεί από τις Samsung QLED τηλεοράσεις 65, 75, 82 και 85 ιντσών.

    ifa_2019-qled_8k_1

    Η QLED 8K TV 55 ιντσών θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο τον Σεπτέμβριο. Με αυτήν τη νέα προσθήκη, η Samsung ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καταναλωτών για περισσότερες επιλογές, παρέχοντας ένα εύρος μεγεθών, για τις ανάγκες κάθε σπιτιού. Η νέα έκδοση 55 ιντσών θα προσφέρει τα συνεχιζόμενα, premium οφέλη της σειράς τηλεοράσεων QLED 8K, μεταξύ των οποίων η απαράμιλλη ποιότητα εικόνας με βάθος και λεπτομέρεια, 100% όγκο χρώματος και επαναστατική τεχνολογία ΑΙ upscaling. Είτε ο καταναλωτής παρακολουθεί περιεχόμενο μέσω υπηρεσίας streaming, ή με set-top box μέσω HDMI, USB, ή ακόμα και με mobile mirroring, ο Quantum Processor 8K αναγνωρίζει και αναβαθμίζει το περιεχόμενο χαμηλότερης ανάλυσης σε ποιότητα υψηλής ευκρίνειας 8Κ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles