19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Qualcomm: Ο Snapdragon 810 θα ενσωματωθεί και σε μοντέλα των Motorola, Sony, Oppo και Microsoft!

    Μπορεί η Qualcomm να μη συνεργαστεί με τη Samsung, καθώς ο Snapdragon 810 δε θα ενσωματωθεί σε καμία έκδοση του Galaxy S6 και αυτό να είχε φέρει “προβληματισμό” όσον αφορά τα επερχόμενα αποτελέσματά της, ωστόσο οι συνεργασίες της με άλλες εταιρείες είναι δυναμικές και φέρνουν αισιοδοξία.

    Qualcomm-Snapdragon-810

    Σε δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε χθες η Qualcomm αναφέρθηκε σε κατασκευαστές που θα χρησιμοποιήσουν το νέο επεξεργαστή της, πέραν της LG που τον έχει τοποθετήσει ήδη στο G Flex 2 και της Xiaomi που τον ενσωματώνει στο Mi Note.

    Έτσι, φαίνεται πως ο Snapdragon 810 θα βρίσκεται σε επερχόμενα κορυφαία μοντέλα της Motorola, της Sony και της Xperia οικογένειάς της, αλλά και της Oppo. Πέραν των Android προτάσεων, όμως, φαίνεται πως θα υπάρχει συνεργασία και με τη Microsoft, καθώς ο επεξεργαστής της Qualcomm θα βρίσκεται στα “σωθικά” και Lumia μοντέλων, πιθανότατα με τα νέα Windows 10 for Phones της αμερικανικής εταιρείας.

    Ο Μάρτιος πλησιάζει, το MWC 2015 της Βαρκελώνης έρχεται και τα νέα μοντέλα είναι προ των πυλών, με την Qualcomm να δηλώνει ότι και πάλι θα δώσει δυναμικό “παρών” σε αυτά, έστω και αν απουσιάζει από το Galaxy S6. Εμείς πλέον περιμένουμε τις ανακοινώσεις των νέων smartphones, που τον επόμενο μήνα θα είναι πολλές και σίγουρα ενδιαφέρουσες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles