16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    H Qualcomm επιβεβαιώνει ότι στην καρδιά του LG G5 θα χτυπάει ένα Snapdragon 820 SoC!

    To LG G5 είναι αυτή τη στιγμή μία από τις μεγάλες ανακοινώσεις που θα δούμε στο επερχόμενο MWC στη Βαρκελώνη και παρόλο που ήδη έχουμε αρχίσει να μαθαίνουμε για τις δυνατότητες του (μέσω μίας σειράς από teasers που έχει κυκλοφορήσει η LG), ωστόσο η κορεατική εταιρεία δεν έχει μέχρι στιγμής δώσει στη δημοσιότητα τα τελικά specs της ναυαρχίδας της, τα οποία φυσικά θα αποκαλύψει την προσεχή Κυριακή (21/2) στο ειδικό LG event που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη.

    qualcomm-snapdragon-820

    Η Qualcomm όμως από ότι φαίνεται πρόλαβε την LG, καθώς επιβεβαίωσε σήμερα (ύστερα από ανάρτηση στο Twitter) ότι στην καρδιά του LG G5 θα βρίσκεται ένα Snapdragon 820 chipset. Αυτή η επιλογή βέβαια δεν θα πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη, καθώς το Snapdragon 820 είναι αυτή τη στιγμή ένα high-end chipset που αποτελεί τη νούμερο ένα επιλογή για πολλούς κατασκευαστές. Ειδικότερα, περιμένουμε να δούμε το high-end chipset της Qualcomm στα HTC One M10, στο Sony Xperia Z6 και ενδεχομένως σε κάποια μοντέλα του Samsung Galaxy S7. Το Snapdragon 820 αποτελεί ένα στοίχημα για την Qualcomm, καθώς είναι ένα chipset που καλείται να διορθώσει την αρνητική εικόνα που άφησε το Snapdragon 810 (εξαιτίας κυρίως ορισμένων προβλημάτων υπερθέρμανσης). Υπομονή λίγο ακόμη, η Κυριακή δεν αργεί και στην Βαρκελώνη θα μάθουμε τα πάντα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles