18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Πώς η Βασίλισσα της Αγγλίας κατέκτησε το Internet (και σίγουρα δεν είναι καθόλου χαρούμενη γι αυτό)

    Μία Βασίλισσα δεν έχει ανάγκη προβολής. Είναι η απόλυτη μονάρχης. Δεν της απευθύνουν τον λόγο, τον απευθύνει μόνο αυτή. Ούτε καν το βλέμμα. Η απόλυτη άρχουσα της χώρας που φιλοξενεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες όμως, μάλλον άθελά της, έχει κλέψει την επικαιρότητα και αυτό με μία και μόνο φωτογραφία.

    Είναι αλήθεια πως δεν φημίζεται για τα γελαστά της μάτια ή την καλοσυνάτη έκφραση. Ώρες ώρες είναι τόσο παγερή όσο και οι χειμώνες στη χώρα της. Το ευφάνταστο τρικ, όμως, από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, που την “ήθελε” να πέφτει από ελικόπτερο συνοδεία του James Bond (Daniel Craig) για να φτάσει στο στάδιο και να κηρύξει την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, είχαμε την ελπίδα ότι θα την έκανε λίγο πιο… χαρούμενη. Κι όμως. Το ύφος της κατά τη διάρκεια της τελετής έχει μείνει στην ιστορία και οι ευρηματικοί trollers το πήραν και το έκαναν internet meme.

    Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά που ψαρέψαμε στο διαδίκτυο:

    Και φυσικά, εκτός από το παραπάνω στιγμιότυπο, θα μείνει επίσης στην ιστορία…. αυτό:

    Δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στην Αυτού Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα Ελισάβετ τη Δεύτερη και της ευχόμαστε να μην ξαναγίνει internet meme με αυτό το ύφος τουλάχιστον. Είναι σαν να το ζητάει ο οργανισμός της, διαφωνείτε;

    Πηγές: 9gag, memebase.com, iTroll , Let it Beh

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles