12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Quest 3: Αυτό είναι το πιο ισχυρό VR headset της Meta μέχρι σήμερα (video)

    Μέσα από το Instagram του Mark Zuckerberg ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του Quest 3 VR της Meta, του νέου headset που θα φτάσει στην αγορά το φθινόπωρο σε μια έκδοση των 128GB και θα κοστίζει 499,99 δολάρια. Θα υπάρχει και μια επιλογή με περισσότερο αποθηκευτικό χώρο, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε προς το παρόν πόσο θα κοστίζει.

    Σε σχέση με το Quest 2, ο σχεδιασμός του επόμενου μοντέλου είναι πιο ελαφρύς και πιο άνετος, αφού διαθέτει 40% πιο λεπτό optic profile. Είναι εφοδιασμένο με ένα νέο Snapdragon chip και είναι συμβατό με τα παιχνίδια του προκατόχου του, προσφέροντας διπλάσια απόδοση γραφικών. Ο Mark Zuckerberg, δήλωσε ότι αυτό είναι το “πιο ισχυρό VR headset της Meta μέχρι σήμερα”, υποδηλώνοντας ότι έχει καλύτερες επιδόσεις ακόμα και από το Meta Quest Pro.

    Αυτή η ανακοίνωση ήρθε μερικές μέρες πριν η Apple ανακοινώσει το επί μακρόν φημολογούμενο mixed reality headset και λίγο πριν το showcase της Meta στο οποίο παρουσίασε τα νέα της παιχνίδια. Η εταιρεία του Zuckerberg υποσχέθηκε ότι οι fans θα μάθουν περισσότερες πληροφορίες στο ετήσιο Meta Connect event στις 27 Σεπτεμβρίου. Από το υλικό που κυκλοφόρησε, μπορούμε να δούμε ότι το Meta Quest 3 διαθέτει οθόνη υψηλής ανάλυσης, inside-out tracking, thumstick, δύο κουμπιά στο πάνω μέρος και ένα trigger button.

    Διαβάστε επίσης:

    Συναγερμός στη NEDA! AI chatbot παρότρυνε άτομα με διατροφική διαταραχή να κάνουν… δίαιτα (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles