23.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Qwerkywriter. To keyboard που μετατρέπει το tablet σας σε… γραφομηχανή!

    Σίγουρα σε κάποια ταινία ή σε κάποιο μουσείο θα έχετε δει τις ογκώδεις γραφομηχανές, οι οποίες πριν από πολλές δεκαετίες αποτελούσαν τη νούμερο 1 επιλογή για να γράψει κάποιος και να περάσει απευθείας στο χαρτί τα γραφόμενα του. Φυσικά, όλοι γνωρίζουμε ότι η εποχή των ηλεκτρονικών υπολογιστών άλλαξε τα πάντα, φέρνοντας στο προσκήνιο τα γνωστά σε όλους μας πληκτρολόγια.

    qwerkywriter 2

    Ωστόσο, για εκείνους που τους αρέσουν οι ρετρό καταστάσεις και γενικότερα τα αντικείμενα από το παρελθόν, η εταιρεία Qwerkytoys ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά (οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει) το Qwerkywriter ένα ξεχωριστό πληκτρολόγιο με τη μορφή γραφομηχανής που μπορεί να συνδεθεί σε οποιοδήποτε tablet! Το Qwerkywriter το είδαμε για πρώτη φορά το 2014 όταν η κατασκευάστρια του εταιρεία έτρεξε μία πετυχημένη καμπάνια στο Kickstarter (469 backers συγκέντρωσαν το ποσό των 129.164 δολαρίων με αρχικό στόχο τα 90.000$).

    qwerkywriter 3

    Μπορεί η εξωτερική του εμφάνιση να σας παραπλανήσει λίγο και να πιστέψετε ότι στερείται δυνατοτήτων, όμως το Qwerkywriter είναι ένα σύγχρονο Bluetooth πληκτρολόγιο το οποίο μπορεί να συνδεθεί εκτός από tablets, με smartphones αλλά και με desktop PCs. H πρόταση της Qwerkytoys διαθέτει ένα built-in stand, ενώ η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων – λιθίου που διαθέτει μπορεί να χαρίσει περίπου 3 μήνες αυτονομίας στη συσκευή.

    qwerkywriter4

    Χωρίς αμφιβολία, το Qwerkywriter είναι ένα ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό ρετρό πληκτρολόγιο που σίγουρα θα το λατρέψουν όλοι εκείνοι οι users που τους αρέσει να ακούν τον ήχο των πλήκτρων! Ωστόσο, το μόνο αρνητικό είναι η υπερβολικά υψηλή τιμή του (330$), καθώς είναι εμφανές ότι ο unique χαρακτήρας του… κοστίζει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles