13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    R.I.P Stan Lee! «Έφυγε» στα 95 του χρόνια ο θρύλος των comics και της Marvel!

    Ο Stan Lee αποτέλεσε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της geek κουλτούρας, καθώς ήταν από τους πρώτους δημιουργούς που έβαλαν τα θεμέλια για το απίθανο και ανεξάντλητο σύμπαν της Marvel. Μέσα από τη δημιουργική γραφίδα του γεννήθηκαν θρυλικοί υπερήρωες όπως ο Spider-Man, o Captain America, ο Hulk, οι Χ-Men και αρκετοί ακόμη χαρακτήρες με τους οποίους μεγάλωσαν γενιές και γενιές και με τους οποίους ταυτίστηκαν εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.

    'Iron Man 3' film premiere, Los Angeles, America - 24 Apr 2013

    Ο Stan Lee αποτέλεσε ένα πραγματικά τεράστιο κεφάλαιο για την ευρύτερη βιομηχανία του entertainment, ένας πρωτοπόρος που εκτός από την δημιουργία comics ασχολήθηκε επίσης με την παραγωγή blockbuster ταινιών, αλλά και video games (ως συνδημιουργός ή executive producer). Ο Stan Lee «έφυγε» στις 12 Νοεμβρίου, στα 95 του χρόνια και όλοι μας από σήμερα δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε φτωχότεροι, αλλά παράλληλα και τόσο «γεμάτοι», καθώς το ξεχωριστό έργο στο οποίο έδωσε πνοή θα συνεχίσει να μας ταξιδεύει σε μαγικούς κόσμους γεμάτους από φαντασία και ηρωισμό για πολλές ακόμη δεκαετίες. Αναμφίβολα, θα μας φανεί πολύ περίεργο όταν σε κάποια μελλοντική ταινία της Marvel δεν θα σε δούμε να πραγματοποιείς το καθιερωμένο σου “χαβαλετζίδικο” cameo, αλλά είναι σίγουρο ότι εκεί που είσαι θα έχεις παρεάκι τον Steve Ditko που μας λείπει ήδη εδώ και μερικούς μήνες. Stan Lee σε ευχαριστούμε για όλα!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles