23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Το ρομποτάκι R2-D2 από το Star Wars ψάχνει την αγάπη σε ένα εκπληκτικό fan-made film!

    Ο R2-D2 είναι σίγουρα ένας από τους μεγαλύτερους ήρωες στο σύμπαν του Star Wars, ασχέτως εάν πρόκειται για ένα ρομπότ που επικοινωνεί με… περίεργους ήχους. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο R2-D2 (όπως πολλοί άλλοι ήρωες του Star Wars) έχει το δικό του fan club. Ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του R2-D2 είναι σίγουρα και ο Evan Atherton, ένας κινηματογραφιστής που είχε την καταπληκτική ιδέα να δημιουργήσει ένα clip μικρού μήκους, στο οποίο το αγαπημένο droid περιφέρεται στους δρόμους του San Francisco, ψάχνοντας την… αληθινή αγάπη!

    Artoo-in-Love

    Σύμφωνα με το story, το ρομποτάκι που αγαπήσαμε όλοι σε κάποια φάση πέφτει τυχαία πάνω σε ένα… γραμματοκιβώτιο και τότε είναι που αισθάνεται να το διαπερνούν πολλά βολτ, τσουρουφλίζοντας τα κυκλώματα του. Ο R2 θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει την καρδιά της αγαπημένης του, όμως η εξέλιξη για τον αγαπημένο ήρωα δεν θα είναι και τόσο καλή… Το μικρής διάρκειας clip “Artoo in Love” έκανε την εμφάνιση του στο Sonoma Film Festival και ο δημιουργός του Evan Atherton για να ολοκληρώσει το εκπληκτικής ομορφιάς project (που θα παρακολουθήσετε παρακάτω) συνεργάστηκε με τo R2-D2 Builders Club, μία λέσχη φίλων του αγαπημένου droid που τα μέλη της έχουν ως κύριο χόμπι την κατασκευή ρομπότ R2-D2! Μάλιστα, δύο μέλη του Builder Club κατασκεύασαν τον R2-D2 που θα πρωταγωνιστήσει στο Episode VII! Παράλληλα, πέραν της βοήθειας του R2-D2 Builders Club, το χεράκι του έβαλε επίσης και ο Landis Fields, ο οποίος είναι ένας γνωστός καλλιτέχνης στον τομέα των Special Effects, που μάλιστα εργάζεται αυτή τη στιγμή στο The Force Awakens! Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς το τελικό αποτέλεσμα είναι απίθανο και παρόλο που πρόκειται για ένα fan-made film, όχι μόνο δεν θυμίζει σε τίποτα ερασιτεχνική δουλειά αλλά μοιάζει σα να προήλθε μέσα από τη μονταζιέρα του σκηνοθέτη του The Force Awakens, J.J. Abrams!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles