21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πόσο μπορεί να στοιχίσει ένα R2-D2 droid; Κοντά στα 2.76 εκατομμύρια δολάρια!

    Ο R2-D2 δε χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο (και πιο υποτιμημένο) ήρωα του σύμπαντος του Star Wars. Χωρίς την βοήθεια του ίσως κανένας από τους αγαπημένους μας ήρωες να μην είχε παραμείνει ζωντανός… απλώς δεν έχετε παρά να θυμηθείτε πόσες φορές έχει καταφέρει να ανοίξει πόρτες που  αποδείχθηκαν σωτήριες (μόνο σκεφτείτε τον trash compactor στο A New Hope). Για αυτό και ένα χρήσιμο droid σαν τον R2-D2 δεν μπορεί παρά να αξίζει μία “περιουσία”, φτάνοντας ακόμη και τα 2.76 εκατομμύρια (σε δολάρια και όχι σε Republic Credits).

    R2D2 b

    Πριν από μερικές μέρες, ο οίκος δημοπρασιών Profiles in History που εδρεύει στην Καλιφόρνια πούλησε έναν R2-D2, με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.76 εκατομμυρίων δολαρίων. To αγαπημένο droid πουλήθηκε στο πλαίσιο μίας δημοπρασίας η οποία περιλάμβανε εκτός από το αγαπημένο ρομποτάκι και άλλου είδους memorabilia από τον κινηματογραφικό κόσμο του Star Wars, όπως ένα κράνος του Darth Vader αλλά και το lightsaber του Luke (αυτό δόθηκε σχεδόν τσάμπα… κοντά στα 390.000 δολάρια). Το εν λόγω R2-D2 unit κατασκευάστηκε από διαφορετικά parts που χρησιμοποιήθηκαν για τη συναρμολόγηση του αγαπημένου ήρωα στις τρεις ταινίες της αρχικής τριλογίας, για αυτό όπως μπορείτε να φανταστείτε η συλλεκτική του αξία είναι τεράστια. Η ταυτότητα του αγοραστή παραμένει άγνωστη, ωστόσο καλό θα ήταν να προφυλάξει το νέο του απόκτημα, καθώς οι υποχθόνιοι… Jawas παραμονεύουν!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles