20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Rachel McAdams: Η κούκλα από τον Καναδά

    Η εντυπωσιακή Καναδέζα ξεχωρίζει εδώ και αρκετά χρόνια γιατί διαθέτει και ταλέντο εκτός από ομορφιά, κάνοντας όλους να μιλάνε για μία γλυκιά παρουσία που αφήνει το μπλαζέ celebrity ύφος για άλλες. Μένει ακόμα στο Τορόντο, λατρεύει το μαγείρεμα και να φτιάχνει τον κήπο της, είναι τρομερά eco-friendly όπως υποδηλώνει άλλωστε το γεγονός πως “τρέχει” το website GreenIsSexy.org, και προτιμά να κινείται με το ποδήλατό της και όχι με κανένα φανταχτερό αυτοκίνητο. Μάθετε περισσότερα γι’ αυτή παρακάτω…

    rachel-mcadams-Hot

    * Αυτό που δεν αντέχει με τίποτα στον Καναδά;. Σιχαίνεται τα super market του (!).

    * Ο πατέρας της οδηγάει φορτηγό και η μητέρα της είναι νοσοκόμα, ενώ έχει δύο μικρότερα αδέλφια, την Kayleen και τον Daniel.

    * Στα νιάτα της ήταν εξαιρετική στο πατινάζ επί πάγου. Ο μόνιμος και σκληρός ανταγωνισμός όμως της έσπασαν τα νεύρα… Άντεξε πάντως μέχρι τα 18 της.

    * Στα 13 της γνώρισε τον Shakespeare και καταγοητεύτηκε…

    rachel_mcadams_sexy_wallpaper_20080919_14

    * Στην πρώτη της κιόλας κινηματογραφική δουλειά, το Perfect Pie του 2002, προτάθηκε για βραβείο Genie, το καναδέζικο “Όσκαρ”.

    * Έχει δουλέψει στα McDonalds για 3 καλοκαίρια… Ίσως ο βασικός ρόλος που είναι χορτοφάγος; Πάντως το τηγάνισμα την «πέθανε».

    * Στους πρώτους της ρόλους ειδικεύτηκε στις «κακιασμένες» έφηβες που δολοπλοκούν. Τα Mean Girls και The Hot Chick είναι κλασικά παραδείγματα.

    * Στο The Family Stone, αν και έπαιζε σ’ ένα εξαιρετικό καστ (Diane Keaton, Craig T. Nelson, Sarah Jessica Parker, Luke Wilson, Claire Danes…) κατάφερε να σταθεί κάτι παραπάνω από επάξια απέναντί τους.

    McAdams_02

    * Στη συνέχεια οι ρόλοι που την έκαναν ευρέως γνωστή ήταν στα φιλμ  Η Γυναίκα του Ταξιδευτή, στα δύο Sherlock Holmes, Midnight in Paris και πολύ πρόσφατα στο Passion του Brian De Palma.

    * Εάν δεν ήταν ηθοποιός θα γινόταν γραμματέας γιατί λατρεύει τους συνδετήρες και τα συρραπτικά!

    * Γνώρισε τον Ryan Gosling το 2004 στο The Notebook. Έμειναν μαζί μέχρι το 2007.

    * Και από το 2010 μέχρι τις αρχές του 2013 ήταν με τον Michael Sheen.

    rachel-mcadams-3

    * Πιστεύει πως οι γυναίκες θα είχαν ήδη κυβερνήσει τον κόσμο εάν δεν μισούσαν τόσο πολύ η μία την άλλη…

    * Έχει απορρίψει ρόλους για φιλμ όπως Mission Impossible III, Casino Royale και Ο Διάβολος Φορούσε Prada. Όπως υποστηρίζει θέλει να διαλέγει πολύ προσεκτικά τους ρόλους της και όχι να γυρίζει το ένα φιλμ μετά το άλλο. Στα συγκεκριμένα πάντως δεν τα ζύγισε και πάρα πολύ καλά τα πράγματα…

    * Οι αγαπημένες της γυναίκες ηθοποιοί είναι οι Joan Cusack, Juliette Lewis, Kate Winslet και Samantha Morton. Για τις Elizabeth Taylor και Audrey Hepburn δεν σηκώνει κουβέντα. Όσο αφορά τους άντρες ψηφίζει Philip Seymour Hoffman δαγκωτό.

    * “Φιλάω εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες και είμαι σίγουρη πως δεν το κάνω καλά…”

    9th Annual Hollywood Film Awards - Arrivals

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles