16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Raiders!: Η ιστορία του μεγαλύτερου fan film που φτιάχτηκε ποτέ

    To 1982 δύο 11χρονα παιδιά στο Μισισίπι ξεκίνησαν να κάνουν αυτό που τους είχε καρφωθεί στο μυαλό. Ένα remake της αγαπημένης τους ταινίας Raiders of the Lost Ark που την είχαν δει ένα χρόνο πριν στο σινεμά και εκεί τους είχε γίνει εμμονή. Δεν υπήρχε άλλος δρόμος γι’ αυτούς από το να στήσουν ένα remake. Το οποίο διήρκεσε επτά ολόκληρα επεισοδιακά χρόνια, τεστάρισε τα όρια της αδελφικής τους σχέσης και παραλίγο να κάψουν το σπίτι της μητέρας τους! Αυτό είναι το “μεγαλύτερο fan film που φτιάχτηκε ποτέ” και υπάρχει ένα ντοκιμαντέρ γι’ αυτό, το Raiders!: The Story of the Greatest Fan Film Ever Made.

    Indiana Jones fan film

    Η περιπέτεια των τριών συνολικά παιδιών να φτιάξουν το remake της αγαπημένης τους ταινίας είχε μέσα στο χρόνο αποκτήσει μυθικές διαστάσεις και η Drafthouse πήρε τελικά τα δικαιώματα του ντοκιμαντέρ που την καταγράφει. Μετά τα φεστιβάλ που προβλήθηκε, κυρίως στην Αμερική, πλέον εξασφάλισε και την παγκόσμια διανομή του.
    Σκηνοθετημένο από τους Jeremy Coon και Tim Skousen, το Raiders! περιλαμβάνει συνεντεύξεις από ονόματα όπως John Rhys-Davies, Eli Roth και άλλους που μιλάνε για το ίδιο το project αλλά και την επίδραση που είχε αυτή η ιστορία μέσα στο χρόνο στα κινηματογραφικά στέκια. Δείτε μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι fans όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles