22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το καταιγιστικό Rainbow Six: Siege έρχεται τον Οκτώβριο!

    Η Ubisoft ποντάρει πολλά στο νέο Rainbow Six, ονόματι Siege, το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αναμένεται να περάσει τη δημοφιλή σειρά σε μία νέα διάσταση, μεταδίδοντας στους gamers μία εκπληκτική next-gen εμπειρία, η οποία είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει τους φανατικούς φίλους της σειράς!

    Rainbow-Six-Siege-Banner-New-640x360

    Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το επόμενο Rainbow Six αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του για Xbox One, PS4 και PC στις 13 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τους developers το Siege θα μεταδίδει μία εντελώς διαφορετική εμπειρία στους gamers, καθώς οι παίκτες θα πολεμούν με βάση τoν Siege μηχανισμό του gameplay. Με έμφαση στο tactical gameplay και στον στρατηγικό χαρακτήρα, στο παιχνίδι θα υπάρχουν 20 διαφορετικές classes, όπου η κάθε μία θα χαρίζει διαφορετικές δυνατότητες στους gamers. Επιπλέον, οι developers έχουν δώσει μεγάλη ώθηση στο replayability του τίτλου, ενώ μάλιστα έχουν επιχειρήσει να κάνουν το Rainbow Six: Siege όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικό γίνεται. Χωρίς αμφιβολία, το Rainbow Six: Siege αποτελεί ένα από τα πιο υποσχόμενα games της φετινής χρονιάς και σίγουρα έχει τα χαρακτηριστικά ενός best-seller. Δείτε και το announcement trailer για να πάρετε μία καλή γεύση!   

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles