21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Νέο καταιγιστικό trailer από το Rainbow Six Siege!

    To Rainbow Six συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο πετυχημένα squad-based shooters των τελευταίων ετών, καθώς όλα τα παιχνίδια της γνωστής σειράς αποτελούν την αποθέωση του tactical gameplay. To επερχόμενο Rainbow Six Siege που θα κάνει την εμφάνιση του την 1η Δεκεμβρίου για PS4, Xbox One και PC όμως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα είναι το “κάτι άλλο” και με βάση τα όσα έχουμε δει δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει την ποιότητα της γνωστής σειράς στα ύψη!

    rainbow_six_siege_new_screen_1

    Ειδικότερα, τόσο τα fully destructible environments όσο και η ακοή του παίκτη θα παίζουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Με εντυπωσιακές single-player αποστολές που είναι βέβαιο ότι θα καθηλώσουν και θα εκτινάξουν την αδρεναλίνη των gamers, αλλά και πολλά multiplayer modes που θα χαρίσουν μπόλικη αντοχή στο χρόνο, το Rainbow Six Siege δικαιολογημένα συγκαταλέγεται ανάμεσα στα blockbusters της φετινής χρονιάς. Στο πιο πρόσφατο trailer του που κυκλοφόρησε φαίνεται ξεκάθαρα για μία ακόμη χρονιά ότι έχουμε να κάνουμε με ένα «εγκεφαλικό« squad-based shooter που ξεχωρίζει για την καταιγιστική δράση και τα υψηλά production values. Ας μην πούμε περισσότερα και ας αφήσουμε καλύτερα το video που ακολουθεί να… μιλήσει!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles