15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ράπερ: Η Rockstar μου ‘κλεψε τα τραγούδια στο GTA V!

    Αν η Τατιάνα Στεφανίδου έβγαινε στην αμερικάνικη τηλεόραση, ο ράπερ Νταζ Ντίλιντζερ θα είχε ήδη εμφανιστεί στην εκπομπή της. Ο λόγος; Ο γνωστός (;) ράπερ και χιπχοπάς κατηγορεί τη Rockstar ότι δύο από τα κομμάτια που ακούγονται στο Grand Theft Auto V είναι δικά του και χρησιμοποιούνται χωρίς να έχει εκείνος προηγουμένως δώσει τη σχετική άδεια!

    daz-dillinger

    Μεταξύ μας, δεν έχει κι άδικο. Τα «C-Walk» και «Nothing But the Cavi Hit», όντως ακούγονται in-game με την Take-Two να έχει προσφέρει αρχικά στον καλλιτέχνη το ποσό των $4.271 για να εξασφαλίσει το ΟΚ του. Έλα που ο ίδιος όμως της έριξε ένα μεγαλοπρεπέστατο άκυρο, χωρίς πάντως η ίδια να αγχωθεί ιδιαίτερα.

    Τι ζητάει τώρα ο Νταζ Ντίλιντζερ; Κατά το TMZ, είτε περισσότερα λεφτά απ’ όσα αρχικά του είχαν προσφέρει, είτε να καταστραφεί κάθε απούλητο αντίτυπο του παιχνιδιού! Η Take-Two έχει στη διάθεσή της κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες για να κλείσει εξωδικαστικά το ζήτημα, ειδάλλως θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον καλλιτέχνη και τους δικηγόρους του στα δικαστήρια.

    Μεταξύ μας πάντως, η καταστροφή των απούλητων αντιτύπων του GTA V, δεν πολυσυμφέρει τον Νταζ. Με τις πωλήσεις που βαράει το παιχνίδι, ανάθεμα κι αν έχουν ξεμείνει κόπιες του δηλαδή…

    Σε τελική ανάλυση, τι Grand Theft Auto, τι… Grand Theft Audio!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles