17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Raquel Welch: Έφυγε από τη ζωή το απόλυτο sex symbol των ’60s

    Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών η ηθοποιός και απόλυτο sex symbol στο Hollywood επί δεκαετίες Raquel Welch. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η οικογένειά της, αναφέροντας ότι έχασε τη μάχη μετά από σύντομη ασθένεια. Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές.

    Η Raquel Welch γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 1940 στο Σικάγο των ΗΠΑ. Ξεκίνησε την καριέρα της σε νεαρή ηλικία, μόλις 19 ετών και πρωταγωνίστησε σε περίπου 65 ταινίες. Ήταν κάτοχος Χρυσής Σφαίρας, την οποία απέσπασε για τη συμμετοχή της στο έργο «Ο Ντ’ Αρτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες». Υπήρξε ακόμη μία φορά υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, το 1987 με τον πρωταγωνιστικό στη δραματική ταινία «Right to Die». Η Αμερικανίδα ηθοποιός απέκτησε διεθνή φήμη από τους διαδοχικούς ρόλους της στις ταινίες Fantastic Voyage και One Million Years B.C. το 1966. Διάφορα περιοδικά, την έχουν, κατά καιρούς, κατατάξει σε υψηλές θέσεις της κατάστασης των πιο sexy ηθοποιών όλων των εποχών. Έκανε επίσης, μια εμφάνιση στο «The Cher Show» το 1975 και ερμήνευσε το «I’m a Woman» με τη Σερ. Ήταν μητέρα δύο παιδιών, ενός αγοριού κι ενός κοριτσιού, το οποίο έγινε, επίσης, ηθοποιός.

    Διαβάστε επίσης:

    Elon Musk: Παραμένει στο “τιμόνι” του Twitter μέχρι το τέλος του 2023 (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles