18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Τα Windows 10 έρχονται στο Raspberry Pi 2 δωρεάν!

    Η σημερινή ανακοίνωση του Raspberry Pi δεύτερης γενιάς δε γιορτάζεται μόνο από το Foundation που δημιούργησε την επόμενη έκδοση του μικρουπολογιστή χαμηλού κόστους ο οποίος έχει γράψει ήδη “ιστορία”, αλλά και από την ίδια τη Microsoft!

    Raspberry Pi 2 Windows 10

    Κι αυτό γιατί η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε την υποστήριξη του Pi 2 από μία έκδοση των Windows 10 που θα διατεθεί δωρεάν για τη Maker Community, μέσω του Windows Developers Program of IoT, αργότερα μέσα στη χρονιά.

    Τα Windows 10, η επόμενη έκδοση των Windows για την οποία μάθαμε περισσότερα πριν λίγες ημέρες, σύμφωνα με την Microsoft αφορά περισσότερες συσκευές μας, από PCs, tablets και smartphones έως Xbox και “Internet of Things” devices. Τα Windows αλλάζουν, όπως επιτάσσει η εποχή, και κάνουν το computing περισσότερο προσωπικό. Όσο για την έκδοσή τους για το Raspberry Pi 2, περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε από την Microsoft “σε μερικούς μήνες”. Είναι πιθανό, πάντως, αυτή η έκδοση των Windows να τρέχει μόνο modern universal apps, καθώς το Raspberry Pi 2 περιλαμβάνει επεξεργαστή ARM-based.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles