15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ratchet & Clank Rift Apart: 15 λεπτά gameplay που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοικτό!

    To Ratchet & Clank: Rift Apart ανήκει στα πιο αναμενόμενα PS5 exclusives της χρονιάς και η Sony για να μας ανοίξει την όρεξη ακόμη περισσότερο, στο State of Play που μόλις κυκλοφόρησε μας έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε 15 ολόκληρα λεπτά από καθαρόαιμο gameplay! Το εν λόγω video μας βοηθάει να ρίξουμε μια πιο διεξοδική ματιά στα τεκταινόμενα του παιχνιδιού και δεν σας κρύβουμε ότι μείναμε αρκετά εντυπωσιασμένοι από το υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας που αυτό προσφέρει.

    Αυτό βέβαια που είναι το μεγάλο ατού του νέου Ratchet & Clank δεν είναι άλλο από το σχεδόν instant loading ανάμεσα στα επίπεδα, ένα feature το οποίο όπως θα διαπιστώσετε στο video που ακολουθεί δένει άψογα με την ατμόσφαιρα και το gameplay του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού. Παράλληλα, οι developers της Insomniac παρουσίασαν και μια σειρά από μηχανισμούς του gameplay που απλώς δηλώνουν ότι το νέο Rift Apart είναι το απόλυτο next-gen platforms, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι κάνει χρήση των δυνατοτήτων των DualSense controllers με τα adaptive triggers και το haptic feedback να προσφέρουν μια πιο immersive διάσταση στο παιχνίδι. To Rift Apart είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουνίου και δεν σας κρύβουμε ότι ήδη ανυπομονούμε! Μέχρι τότε όμως πατήστε το play στο video που ακολουθεί…  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles