23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Ravpower powerbank χωρητικότητας 16.750mAh: Ιδανικό για τις διακοπές σας!

    Στα χέρια μας κατέφθασε ακόμη ένα powerbank της Ravpower, από το canguro.gr και μάλιστα… πάνω στην ώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές!

    Έρχεται σε δύο χρώμα, μαύρο και λευκό και ξεχωρίζει για τη μεγάλη του χωρητικότητα σε συνδυασμό με το compact μέγεθος. Έχει χωρητικότητα 16.750mAh, έτσι μπορεί να φορτίσει ένα τυπικό smartphone με μπαταρία 3.000mAh πάνω από 5 ολόκληρες φορές, ή από μια φορά το δικό σας και άλλων… 5 φίλων σας! Ιδανικό για την παραλία, το camping, ολιγοήμερες αποδράσεις και διακοπές μακριά από… πρίζες.

    ravpower-16750 (2)

    Διαθέτει μπλε ενδεικτικά LEDs που δείχνουν το επίπεδο φόρτισης και ένα πλήκτρο για την ενεργοποίησή τους. Έχει δύο USB εξόδους με απόδοση 2,4A και 2,1Α, οι οποίες συνδυαστικά μπορούν να αποδώσουν 4,5A στα 5V τάσης. Έτσι, μπορείτε να φορτίσετε ταχύτατα κάθε συσκευή. Το ίδιο το powerbank επαναφορτίζεται εξ’ίσου γρήγορα μέσω της 2A/5V microUSB εισόδου του. Μια πλήρης φόρτιση διαρκεί περίπου 9 με 10 ώρες με έναν φορτιστή 5V / 2A, ενώ από 16 έως 17 ώρες μέσω ενός φορτιστή 1Α.

    Ωστόσο, έχει ακόμη ένα χαρακτηριστικό που θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο στις διακοπές σας! Με διπλό πάτημα του πλήκτρου του, ενεργοποιείται ένας single-LED φακός ώστε να φωτίσετε στο σκοτάδι, σε μια ώρα ανάγκης. Τα powerbanks της RAVpower διακρίνονται για την ποιότητά τους και η ανθεκτική μπαταρία A+ του συγκεκριμένου μοντέλου αντέχει πάνω από 500 κύκλους φόρτισης, με προστασία από την τάση και την υπερφόρτωση.

    Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης ένα καλαίσθητο pouch μεταφοράς και προστασίας από τις κακουχίες, αλλά και δύο καλώδια USB σε microUSB, το ένα μικρού και το άλλο μεγάλου μήκους.

    Θα το βρείτε, όπως και τα υπόλοιπα powerbanks της RAVpower, στο Canguro.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles