15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    RavPower powerbank με 26.800mAh, ιδανικό για τις διακοπές! [hands-on]

    Στο digitallife.gr κατέφθασε ακόμη 1 powerbank της Ravpower, από το canguro.gr και μάλιστα… πάνω στην ώρα για τις καλοκαιρινές διακοπές!

    65306_1500646265-full

    Το RP-PB41, όπως είναι η κωδική του ονομασία, είναι ένα powerbank με τεράστια χωρητικότητα (26.800mAh) που μπορεί να φορτίσει το smartphone σας έως και… 10 φορές (ανάλογα με τη χωρητικότητα της μπαταρίας του), ή να φορτίσει τα smartphones όλης της παρέας σας για 1-2 μέρες! Ιδανικό, λοιπόν, για ολιγοήμερες αποδράσεις χωρίς φορτιστή, για την παραλία, το camping και γενικότερα τις εξορμήσεις σας.

    Έχει μαύρο, πλαστικό κέλυφος με ματ φινίρισμα και 4 ενδεικτικά LEDs για το επίπεδο της φόρτισης, τα οποία ενεργοποιούνται με το πάτημα του σχετικού πλήκτρου. Ζυγίζει 470 γραμμάρια χωρίς τη θήκη και έχει διαστάσεις… φορητής game console, ενώ στην πλευρά του θα βρείτε 4 USB θύρες. Μια micro-USB είσοδο που υποστηρίζει φορτιστές 5V/2A για τη γρήγορη επαναφόρτισή του και 3 εξόδους USB με συνδυαστικό output 5,5A/5V, ώστε να φορτίζετε έως 3 συσκευές ταυτόχρονα, με γρήγορο ρυθμό. Οι θύρες αυτές υποστηρίζουν την iSmart τεχνολογία που ανιχνεύει και παράγει αυτόματα το βέλτιστο ρεύμα φόρτισης για οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή εξασφαλίζοντας την ταχύτερη και αποδοτικότερη φόρτιση. Η πρώτη θύρα έχει έξοδο 2,4Α, η δεύτερη 2,1Α και η τρίτη, 1Α.

    Η μπαταρία του powerbank της Ravpower είναι λιθίου, υψηλής ποιότητας ώστε να αντέχει για πάνω από 500 κύκλους φόρτισης, πρακτικά για πάνω από 2-3 χρόνια, ακόμη κι αν το χρησιμοποιείτε κάθε εβδομάδα πλήρως! Έχει ειδικό σχεδιασμό προστασίας ασφαλείας, προστασία βραχυκυκλώματος και υπερβολικού ρεύματος. Η μπαταρία θα τερματιστεί αυτόματα εάν παρουσιαστεί βραχυκύκλωμα ή έξοδος υπερφόρτωσης κατά τη φόρτιση της μονάδας.

    Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης ένα καλαίσθητο pouch μεταφοράς και προστασίας από τις κακουχίες, αλλά και δύο καλώδια USB σε microUSB, το ένα μικρού και το άλλο μεγάλου μήκους.

    Τα powerbanks της Ravpower θα βρείτε στο www.canguro.gr

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles