19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Τα Razer Mechanical Switches φέρνουν την επανάσταση στο gaming!

    Η Razer ανακοίνωσε νέο σύστημα μηχανικών πλήκτρων τα οποία θα αλλάξουν ριζικά το gaming. Τα Razer Mechanical Switches είναι είναι τα νέα μηχανικά πλήκτρα της Razer, ειδικά σχεδιασμένα για το gaming. Όλα τα μηχανικά πληκτρολόγια μέχρι τώρα είχαν πλήκτρα σχεδιασμένα για δακτυλογράφηση.

    razer-mechanical-switches

    Οι επιστήμονες της Razer μελέτησαν την απόσταση και την αντίδραση των κουμπιών, αλλά ακόμα και τη χρήση τους στα παιχνίδια, και κατασκεύασαν τα Razer Mechanical Switches μικραίνοντας την απόσταση από το σημείο ενεργοποίησης μέχρι το σημείο επαναφοράς στο μισό! Όσοι επαγγελματίες αθλητές των eSports έχουν δοκιμάσει τα καινούρια πληκτρολόγια έχουν πάθει την πλάκα τους και τα θεωρούν πιο γρήγορα και περισσότερο επαγγελματικά!

    Τα Razer Mechanical Switches έρχονται στο πληκτρολόγιο Razer BlackWidow Ultimate και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τα πράσινα που κάνουν θόρυβο και θέλουν δύναμη για να ενεργοποιηθούν και τα πορτοκαλί που είναι αθόρυβα και πιο απαλά.

    Τσέκαρε και τα δύο νέα επικά βίντεο της Razer, όπου παρουσιάζεται ο νέο μηχανισμός των Razer Mechanical Switches, αλλά και το BlackWidow Ultimate.

    https://www.youtube.com/watch?v=8D8hJzFn4Nk

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles