22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Razer micro-console. Android Ψυχαγωγία στο… σαλόνι!

    H Razer που έχει συνδέσει το όνομα της με τον τομέα των gaming περιφερειακών, ανακοίνωσε στο πλαίσιο του Google I/O 2014 τη νέα μικρό-κονσόλα Razer, η οποία εξοπλισμένη με το Android TV, θα συνδέεται με οποιαδήποτε τηλεοπτική συσκευή και θα προβάλει μέσω stream ταινίες, μουσική και άλλες εφαρμογές στην τηλεόραση σας με έμφαση πάντα στο gaming.

    Razer_microconsole

    H νέα κονσόλα της Razer (η οποία ακόμα δεν έχει αποκτήσει την τελική της ονομασία), σχεδιάζεται από το ίδιο team που στο παρελθόν μας έχει δώσει ορισμένα από τα πιο πετυχημένα περιφερειακά όπως τα Nabu, Blade, Edge, αλλά και το πρότυπο modular PC, Project Christine. Στη μικρο-κονσόλα της Razer μπορεί κανείς να περιηγηθεί με μία ειδική mobile εφαρμογή που θα τρέχει σε όλα τα android smartphones και tablets. Επιπλέον, οι φωνητικές οδηγίες θα είναι προ-εγκατεστημένες στην Android  TV, προσφέροντας πρόσβαση στο σύστημα ψυχαγωγίας με λίγες μόνο λέξεις. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο συνιδρυτής της Razer η νέα micro-console που αναπτύσσει το team της Razer θα συνδυάζει hardcore και casual gaming, ενώ παράλληλα θα προσφέρει λύσεις στον τομέα της ευρύτερης ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας.

    Η Razer σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τη νέα micro-console με μία εξαιρετικά οικονομική τιμή, οπότε είμαστε σίγουροι ότι εάν τελικώς θα μπορέσει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της gaming κοινότητας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles