21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Razer Phone. Διέρρευσε το smartphone που ετοιμάζει η εταιρεία και λέγεται ότι θα είναι ναυαρχίδα!

    Η είδηση προκάλεσε αρχικά έκπληξη κι όμως ισχύει. Η Razer ετοιμάζει το δικό της smartphone και μάλιστα επιβεβαίωσε ότι θα το γνωρίσουμε επίσημα την 1η Νοεμβρίου. Μπορεί να μη μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις και ό,τι πιο κοντινό έχουμε δει από αυτήν να είναι το Razer Edge Pro gaming tablet το οποίο δεν “έσκισε” και σε πωλήσεις, όμως τώρα ετοιμάζει όντως ένα smartphone και ήδη έχουν αρχίσει και οι διαρροές.

    razer-smartphone

    Η συσκευή πέρασε από το GFXBench ενώ μόλις διέρρευσε και πιθανή φωτογραφία της που δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι αυθεντική, αλλά μας δίνει μία ιδέα για το πώς μπορεί να είναι το Razer smartphone.

    razer phone

    Τα φημολογούμενα specs της συσκευής πάντως, αναφέρονται σε ένα μοντέλο-ναυρχίδα: Με οθόνη 5,7 ιντσών 16:9 ανάλυσης QHD, επεξεργαστή Snapdragon 835, 8GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο, κάμερες 12 και 8MP και λειτουργικό Android – πάντα φυσικά με έμφαση στο gaming που είναι πεδίο ενδιαφέροντος της εταιρείας.

    H Razer είχε δείξει το ενδιαφέρον της για το Android gaming, όταν το 2015 είχε αποκτήσει την Ouya Android-based gaming console. Επιπλέον, κάτω από την ομπρέλα της Razer βρίσκεται και η Nextbit, με το discontinued πλέον Robin smartphone.

    Για να δούμε τι θα δούμε από την εταιρεία τώρα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles