21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Real Steel: Ατσάλινες γροθιές, ευαίσθητες καρδιές

    Εάν σ’ αυτή την πιο σοβαρή Transformers έκδοση, πεις πως σου άρεσε περισσότερο η κόντρα του Δαβίδ ρομπότ εναντίον του Γολιάθ υπερ-ρομπότ, μάλλον είσαι πιτσιρικάς και λατρεύεις να ακούς τον μεταλλικό θόρυβο που κάνουν όταν παίζουν μποξ. Εάν πεις πως σε κέρδισε η ιστορία της ωρίμανσης της σχέσης του πατέρα με το γιο, τότε σίγουρα ανεβάζεις το μέσο όρο ηλικίας και πιθανότερο να είσαι και γυναίκα, που στη θέα του γόη Hugh Jackman αφήνεις βαθύτατους αναστεναγμούς που ακούγονται σε ολόκληρη την πολυκατοικία.

    Στο κοντινό μέλλον, τα ρομπότ θα έχουν αντικαταστήσει τους μποξέρ για πιο hardcore θέαμα, και οι πατεράδες, πρώην ήρωες της πυγμαχίας (Jackman) θα προσπαθούν να βγάλουν κανένα φράγκο διαλύοντας μηχανήματα σε πλέον ασυνήθιστα ρινγκ του μποξ, όπου ξεχαρβαλωμένα ρομπότ συγκρούονται ακόμα και με… ταύρους! Η εμφάνιση του «ξεχασμένου» 11χρονου γιου (o Dakota Goyo στην πορεία θα αποδειχθεί φυσικά video-game wiz kid…), αναγκάζει τον γοητευτικό πρωταγωνιστή να βάλει την «ανεύθυνη», όπου φυσάει ο άνεμος ζωή του σε μία τάξη και να επανορθώσει για όλα τα λάθη του παρελθόντος του. Παράλληλα δεν θα του κακοπέσει που από τα φτηνιάρικα rodeo θα περάσει στην αφρόκρεμα του «robot-box», παίρνοντας και γερές δόσεις δόξας.

    Εάν ξέρετε καλά από… controller, μπορείτε να πάρετε στα χέρια σας την ιστορία και να χαρείτε αυτή την ταινία του Shawn Levy με το ανάμεικτο target group, που είναι αλήθεια πως τα καταφέρνει καλύτερα όταν τα ρομπότ σηκώνουν τις σιδερένιες γροθιές τους για να παλέψουν. Καλό και σεβαστό το ποσοστό του «δράματος», αλλά όπως σίγουρα θα έλεγε και ο Rocky όλα μετράνε από την στιγμή που θα αρχίσεις να «ματώνεις».

    Extras (DVD): Tο Making Of μιας ταινίας από ατσάλι, Η κατασκευή των ‘ρομπο-πυγμάχων’, Γκάφες από τα γυρίσματα, Σχολιασμός από το σκηνοθέτη

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles