20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    realme 11 Pro Series: Στην Ευρώπη τον Ιούνιο, με αισθητήρα Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom

    Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, χθες στη Νέα Υόρκη πραγματοποίησε κοινή εκδήλωση με τη Samsung Electronics, που ήταν αφιερωμένη στην καινοτομία της κινητής φωτογραφίας, επιβεβαιώνοντας ότι το realme 11 Pro Series θα διατεθεί σύντομα στην παγκόσμια αγορά. Η σειρά realme 11 Pro, η οποία κυκλοφόρησε στην Κίνα στις 10 Μαΐου, έχει την πρώτη κάμερα στον κόσμο με OIS SuperZoom 200MP, η οποία τράβηξε και την προσοχή των χρηστών smartphone στην Ευρώπη. Ο Francis Wong, Διευθύνων Σύμβουλος της realme Europe επιβεβαίωσε ότι το realme 11 Pro+ 5G και το realme 11 Pro 5G θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη τον Ιούνιο. Το realme 11 Pro Series αναμένεται να αποτελεί τη σειρά ναυαρχίδα λόγω της κάμερας που διαθέτει, για την realme Europe το 2023.

    Μερικά από τα χαρακτηριστικά του επιπέδου της κάμερας του realme 11 Pro+ 5G που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

    -Ο αναβαθμισμένος αισθητήρας SuperZoom ISOCELL HP3 της Samsung: Tο realme 11 Pro+ 5G είναι εξοπλισμένο με τη ναυαρχίδα της φωτογραφικής μηχανής της realme, την κάμερα OIS SuperZoom 200MP. Το σύστημα κάμερας 200MP στο realme 11 Pro+ 5G βασίζεται στο αναβαθμισμένο σύστημα κάμερας Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom με μέγεθος αισθητήρα 1/1,4 ίντσες, μέγεθος pixel 2,24μm και διάφραγμα f/1,69. Όλα έρχονται διαμορφωμένα σε επίπεδο ναυαρχίδας στο ίδιο εύρος τιμών – δημιουργώντας ένα τεράστιο άλμα σε σύγκριση με ανταγωνιστές που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τον αισθητήρα IMX766.

    -Η πρώτη κάμερα με ζουμ χωρίς απώλειες 4x στη βιομηχανία: Με την τεχνολογία In-sensor Zoom, το realme 11 Pro+ 5G μπορεί να υποστηρίξει λειτουργία ζουμ χωρίς απώλειες 2x/4x, η οποία επιτρέπει στον αισθητήρα εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών εικόνας για να επιτύχει τον ίδιο αριθμό πραγματικών pixel σε διαφορετικά εστιακά τμήματα. Έτσι η σύνθεση της φωτογραφίας είναι πιο ελεύθερη και η λήψη είναι καθαρή από μακριά καθώς και κοντά. Ως αποτέλεσμα, το realme 11 Pro + 5G είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο της βιομηχανίας εξοπλισμένο με ζουμ χωρίς απώλειες 4x και η ανάλυση εικόνας σε αυτό το εστιακό τμήμα είναι 242% υψηλότερη από αυτή παρόμοιων προϊόντων.

    -Περισσότερες δυνατότητες κάμερας προς εξερεύνηση: Η σειρά realme 11 Pro έχει επίσης ενδιαφέρουσες λειτουργίες κάμερας, όπως το Super Group Portrait και το One Take, που χρησιμοποιούνται για έξυπνη σύνθεση με αλγόριθμο AI, για τη δημιουργία πολλαπλών φωτογραφιών με την καλύτερη γωνία ταυτόχρονα.

    Ο Seongwook Song, Vice President of Sensor Architecture of Samsung Electronics, δήλωσε στην εκδήλωση: «Είμαστε ενθουσιασμένοι μετά από τη στενή συνεργασία μεταξύ της Samsung και της realme γιατί είχε ως αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του αισθητήρα εικόνας 200MP του realme 11 Pro+ 5G».

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles