18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    realme 9 5G: Κυκλοφορεί το πιο προσιτό smartphone με επεξεργαστή Snapdragon 695 5G στην Ευρώπη!

    Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, παρουσιάζει το realme 9 5G, λίγες ημέρες αργότερα από το επίσημο λανσάρισμα του realme 9 4G της ίδιας σειράς. Πιο συγκεκριμένα, το realme 9 5G διατίθεται στο χρώμα Meteor Black στην εκπτωτική τιμή των 299€ (4+128GB) έως τις 30/6.

    Σχολιάζοντας την κυκλοφορία, ο κ. Madhav Sheth, Πρόεδρος του Ομίλου Realme International Business Group, δήλωσε: «Η δέσμευση της realme να φέρει προϊόντα αιχμής και καινοτομίες στη βιομηχανία αποδεικνύεται από τη συμπερίληψη του realme 9 5G στο χαρτοφυλάκιό της. Όντας ηγέτης του 5G στον κλάδο, η realme στοχεύει πάντα να παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή εμπειρία 5G και τα καλύτερα χαρακτηριστικά smartphone στην κατηγορία τους. Με την προσθήκη του realme 9 5G, παρέχουμε στους χρήστες μας τους καλύτερους επεξεργαστές και τη προηγμένη τεχνολογία».

    Τροφοδοτείται από τον ταχύτερο επεξεργαστή 5G στην κατηγορία, τον επεξεργαστή Snapdragon 695 5G

    Χρησιμοποιώντας το προηγμένο επεξεργαστή Snapdragon 695 5G που συνδυάζει δύο εξαιρετικά ικανούς πυρήνες Arm Cortex-A78 στην οκταπύρηνη CPU του και η λειτουργία του φτάνει μέχρι τα 2,2 GHz, παρέχει στο realme 9 5G την καλύτερη απόδοση στην κατηγορία του με συνολική βαθμολογία στο AnTuTu bench 357.985. Παράλληλα, ο Snapdragon 695 χρησιμοποιεί τον κορυφαίο επεξεργαστή παραγωγής 6 nm, επιτρέποντάς του να χρησιμοποιεί τους επεξεργαστές υψηλής απόδοσης καταναλώνοντας μόνο ενέργεια, επεκτείνοντας ταυτόχρονα τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να σας κρατά συνδεδεμένους και σε κίνηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ο Snapdragon 695 προσφέρει μια ισχυρή GPU – Adreno 619 με αύξηση απόδοσης έως και 30%. Ο επεξεργαστής Snapdragon 695 5G παρέχει Dual SIM με Dual Standby Support.

    Ultra Smooth Οθόνη FHD 120Hz

    Το realme 9 5G διαθέτει οθόνη Ultra Smooth FHD 6,6 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας 240 Hz, παρέχοντας στους χρήστες μια εξαιρετική και άψογη οπτική εμπειρία. Με φωτεινότητα που κορυφώνεται στα 600 nits και αναλογία οθόνης προς σώμα 90,8%, το realme 9 5G αποτελεί μια εξαιρετική συσκευή για να δεις και να απολαύσεις  περιεχόμενο.

     Κομψό και ελαφρύ με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι

    Κατασκευασμένο με απίστευτη ακρίβεια, το realme 9 5G είναι λεπτό και ελαφρύ με μόλις 8,5 mm και βάρος 191 g, καθιστώντας το ένα από τα λεπτότερα smartphones που διατίθενται στην κατηγορία του. Παρέχει, επίσης, μια υπέροχη αίσθηση στο χέρι και για την ευκολία των χρηστών, διαθέτει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles