18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Realme 9 Pro: Έρχεται στις 16 Φεβρουαρίου στην Ευρώπη, με ενσωματωμένη την κάμερα Sony IMX766 OIS!

    H realme η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοίνωσε και επισήμως σήμερα ότι η σειρά realme 9 Pro Series θα λανσαριστεί στις 16 Φεβρουαρίου. Για ακόμα μια φορά, η realme φέρνει τη νέα premium τεχνολογία στην αγορά με το πνεύμα “Dare to Leap” που διαθέτει η μάρκα. Το realme 9 Pro+ είναι το πρώτο smartphone στη μεσαία κατηγορία που διαθέτει την κάμερα Sony IMX766 OIS.

    Με σκοπό να δώσει νωρίτερα πρόσβαση σε περισσότερα άτομα στο σύστημα της κάμερας του realme Pro+ – στην Sony IMX766 OIS κάμερα δηλαδή, η realme θα προσφέρει μια 24ωρη διαδικτυακή εμπειρία μέσω του Camera Lab στις 7 Φεβρουαρίου. Αναλυτικότερα, η εμπειρία realme Camera Lab θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στο σύστημα κάμερας realme 9 Pro + από απόσταση online και να πειραματίζονται με τα features και τις δυνατότητές του πριν από την κυκλοφορία και την αγορά του τηλεφώνου.

    Ο εξαιρετικός αισθητήρας εικόνας Sony IMX766, ένας από τους αισθητήρες με εξαιρετική απόδοση στο smartphone ναυαρχίδα του 2021, έχει εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος αισθητήρα 1/1,56″ και μεγάλη περιοχή pixel. Εκτός αυτού, ο φακός OIS παρέχει στους χρήστες εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

    Η σειρά realme 9 Pro Series, το τελευταίο αριστούργημα της βασικής προϊοντικής σειράς της realme, πρόκειται να προσφέρει πολλές νέες και ανατρεπτικές εμπειρίες στη μεσαία κατηγορία.

    Μείνετε συντονισμένοι!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles