16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Realme Buds T100: Με σούπερ χαμηλή τιμή και 28 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής!

    Η realme, αν μη τι άλλο είναι μια κατασκευάστρια εταιρεία που το brand της έχει συνδεθεί με αξιόπιστα και value for money smartphones. Ωστόσο, δεν ασχολείται μόνο με την κινητή τηλεφωνία, αλλά την βλέπουμε να παίζει και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων και μία από αυτές είναι και τα TWS ear buds, για αυτό και πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία των T100.

    Τα realme Buds T100 ξεχωρίζουν για το νεανικό και εργονομικό design τους, αλλά και για το γεγονός ότι προσφέρουν απίστευτη αυτονομία. Έρχονται με dynamic bass drivers στα 10mm, οι οποίοι προσφέρουν εντυπωσιακή ποιότητα ήχου, ενώ τα τρία διαφορετικά EQ presets που είναι διαθέσιμα μέσω του Realme Link app, παρέχουν διαφορετικές επιλογές όπως είναι για παράδειγμα απόδοση για πιο καθαρή φωνή, ισορροπημένα features και Bass Boost+ για πιο δυνατή ατμόσφαιρα. Μάλιστα, τα νέα buds της realme υποστηρίζουν Gaming Mode, το οποίο εφόσον ενεργοποιηθεί προσφέρει χαμηλό latency που καλύπτει τις ανάγκες των gamers, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι περιλαμβάνουν και Volume Enchancer που ανεβάζει την ένταση στη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων.

    Το σημαντικότερο είναι η αυτονομία που προσφέρουν μέσω της μπαταρίας των 40mAh, με την realme να αποκαλύπτει ότι το κάθε bud μπορεί να «κρατήσει» για 6 ώρες και τα οποία σε συνδυασμό με την case μπορούν να προσφέρουν 28 ώρες non-stop playback. Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος, καθώς η τιμή που έδωσε η realme είναι από άλλο πλανήτη, καθώς όπως έγινε γνωστό τα Buds T100 θα διατίθενται με μια τιμή κοντά στα 20 ευρώ (18$). Ανυπομονούμε να τα δούμε και από τα μέρη μας!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles