24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Realme C55: Έκανε το ντεμπούτο του με το Mini Capsule που αποτελεί το Dynamic Island των.. «φτωχών»!

    Αρκετές ήταν οι φήμες τις τελευταίες ημέρες που αφορούσαν στην πρόθεση της realme να ενσωματώσει στις μελλοντικές συσκευές της το concept του Dynamic Island, μια τεχνολογία η οποία σχετίζεται άμεσα με τα τελευταία «μεγάλα» iPhone. Το Mini Capsule λοιπόν που αποτελεί την «απάντηση» της realme στην Apple, αποτελεί μια ειδική περιοχή στο επάνω τμήμα της συσκευής, η οποία απεικονίζει μια σειρά από στοιχεία που αφορούν στα battery alerts, την κατάσταση φόρτισης και την κατανάλωση data. Το πρώτο λοιπόν smartphone, στο οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε το Mini Capsule είναι το realme C55, το οποίο έκανε πρόσφατα την πρεμιέρα του στην αγορά της Κίνας.

    Το Realme C55 έρχεται με Helio G88 SoC, το οποίο συνοδεύεται από 6 ή 8GB RAM και 128 ή 256GB storage, ενώ βασίζεται στο Android 13 OS μαζί με το Realme UI 4.0. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι σε περίπτωση που τα 128 ή τα 256GB δεν σας φαίνονται αρκετά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε microSD slot με κάρτες που φτάνουν στο 1ΤΒ. Παράλληλα, το Realme C55 έρχεται με display στις 6.72 ίντσες FullHD+ με 90Hz και φωτεινότητα στα 680 nits. Επιπλέον, το C55 έρχεται με τριπλό camera setup, μια selfie camera στα 8MP, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 5.000mAh.

    Το C55 κυκλοφορεί σε χρώματα Rainy Night και Sunshower και η τιμή του ξεκινάει από τα 150 ευρώ. Το realme C55 θα βγει αρχικά στην αγορά της Ινδονήσιας και είναι άγνωστο το πότε θα το δούμε από… Ευρώπη μεριά!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles