22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    realme GT NEO 3: Έρχεται στην Κίνα στις 22 Μαρτίου με εμβληματικό racing stripe design!

    η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοινώνει ότι θα κυκλοφορήσει το realme GT NEO 3 στην Κίνα στις 22 Μαρτίου. Αυτό το νέο προϊόν θα είναι το πιο γρήγορο smartphone στον κόσμο με τεχνολογία φόρτισης 150W. Όσον αφορά τη σχεδίαση, η realme συνεχίζει να παρέχει πρωτοποριακή σχεδίαση στους παγκόσμιους χρήστες με το GT NEO 3. Εμπνευσμένο από το αγωνιστικό πνεύμα, το realme GT NEO 3 διαθέτει σχέδιο με αγωνιστική λωρίδα: Αφιερωμένο στον μύθο των αγώνων.

     Το smartphone με την πιο γρήγορη φόρτιση στον κόσμο έως τώρα

    Το σύστημα φόρτισης του realme GT NEO 3 υποστηρίζεται από την UltraDart Charging Architecture (UDCA), η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο MWC 2022. Η UDCA είναι μια νέα πλατφόρμα φόρτισης που υποστηρίζει φόρτιση UltraDart 100-200W και δίνει τη δυνατότητα στο GT NEO 3 να φτάσει το 50% σε 5 λεπτά.

    Η πρώτη παρτίδα της νέας πλατφόρμας Dimensity 8100 Mobile Platform στον κόσμο

    Το realme GT NEO 3 είναι, επίσης, ένα από τα πρώτα smartphone που τροφοδοτούνται από τη νέα πλατφόρμα κινητής τηλεφωνίας Dimensity 8100 της MediaTek. Αυτός ο επεξεργαστής παρέχει κορυφαία απόδοση με υψηλή απόδοση. Ως τσιπ 5 nm, το Dimensity 8100 διαθέτει οκτώ πυρήνες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων πυρήνων CPU Cortex-A78 χρονισμένους στα 2,85 GHz και τέσσερις πυρήνες CPU Cortex-A55 χρονισμένους στα 2,0 GHz.

    Η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone 5G στον κόσμο

    Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση Counterpoint Research, η ανάπτυξη των αποστολών 5G της realme ξεπέρασε αριθμητικά όλες τις μεγάλες μάρκες smartphone με τεράστια αύξηση της τάξης του 165% σε ετήσια βάση, το τέταρτο τρίμηνο του 2021. Η ταχεία ανάπτυξη τροφοδοτήθηκε από την επέκταση της εταιρείας σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ελβετία, σε καθεμία από τις οποίες είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα χάρη στη σειρά GT και το 8 5G. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη επωνυμία smartphone στην Ευρώπη για το 2021 (σύμφωνα με την Counterpoint), η realme διατήρησε τη δυναμική της λανσάροντας την premium σειρά GT 2 Series στο MWC 2022 και τη ναυαρχίδα μεσαίας κατηγορίας 9 PRO Series τον Φεβρουάριο του 2022. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το realme GT Το NEO 3 θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη πολύ σύντομα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles