21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Realme GT NEO 3: Τo «υπερηχητικό» smartphone, τώρα σε ασυναγώνιστη τιμή μόνο στο red365.gr!

    H realme είναι ένα smartphone brand που πλέον έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές εκατομμυρίων users σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς τα προϊόντα της διακρίνονται για την τεχνολογική υπεροχή, τις ταχύτατες επιδόσεις, το γοητευτικό design και φυσικά την υψηλή ποιότητα κατασκευής. Αναμφίβολα, το τελευταίο χρονικό διάστημα η προϊοντική γκάμα της realme έχει εμπλουτιστεί με πολλά και διαφορετικά smartphones, τα οποία καλύπτουν όλες τις κατηγορίες. Ένα από τα πιο αγαπημένα και συγχρόνως δημοφιλή μοντέλα της realme, το οποίο παίζει δυναμικά στον τομέα των mid-to-high end smartphones, είναι και το GT NEO 3, το οποίο πρόκειται για μια premium συσκευή που ζαλίζει με τις επιδόσεις της, αλλά και με την ασύλληπτη εμπειρία φόρτισης που προσφέρει, καθώς εκμηδενίζει το charging time (φτάνει στο 50% μέσα σε μόλις 5 λεπτά)!

    Το GT NEO 3 ενσωματώνει μια σειρά από τεχνικά χαρακτηριστικά που θα κάνουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς users να μείνουν με ανοικτό το στόμα. Ειδικότερα, στην καρδιά του βρίσκεται Mediatek Dimensity 8100 5G, ένα πανίσχυρο οκταπύρηνο chipset (διαθέτει 4x πυρήνες CortexA78 χρονισμένους στα 2,85GHz και 4x πυρήνες CortexA55 στα 2GHz) που έχει σχεδιαστεί για να φέρνει εις πέρας ακόμη και τα πιο απαιτητικά tasks. Σε συνδυασμό με τα 12GB RAM, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο και καμιά εφαρμογή που να μπορεί να το γονατίσει και να του προκαλέσει lag. Παράλληλα, το realme GT NEO 3 έρχεται εξοπλισμένο με πάνελ AMOLED 6.7 ιντσών, με ανάλυση Full HD+. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει, επίσης, υψηλό ρυθμό ανανέωσης 120Hz και πιστοποίηση HDR 10+.

    Η realme δεν θα μπορούσε φυσικά να μην εστιάσει και στο εξωτερικό design, για αυτό και το πανέμορφο και συγχρόνως επιβλητικό GT NEO 3 έρχεται με σχεδιασμό που παραπέμπει σε ένα ακριβό και πολυτελές sports car. Οι χαρακτηριστικές ρίγες αν μη τι άλλο το κάνουν να διαφέρει σε επίπεδο εμφάνισης, από τα υπόλοιπα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά, με το high-end smartphones της realme να αποτελεί ουσιαστικά έναν φόρο τιμής στην racing κουλτούρα. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τις δυνατότητες του realme GT NEO 3 στον νευραλγικό τομέα του mobile photography, με το GT NEO 3 να διαθέτει ένα τριπλό camera setup, στο οποίο περίοπτη θέση κατέχει ένας αισθητήρας Sony IMX766 με ανάλυση 50MP μαζί με έναν ultrawide sensor στα 8MP και έναν φακό macro με ανάλυση στα 2MP.

    Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να μην σταθούμε στις εντυπωσιακές δυνατότητες φόρτισης της συσκευής, καθώς το μοναδικό smartphone της realme υποστηρίζει charging τεχνολογία Ultradart 150W που φτάνει το 50% σε μόλις 5 λεπτά. Με 38 επίπεδα προστασίας ασφαλείας και ένα αποκλειστικό τσιπ ασφαλείας φόρτισης MCU, η συσκευή προσφέρει υψηλό επίπεδο ασφάλειας και είναι πιστοποιημένη από την TÜV Rheinland για ασφαλές σύστημα γρήγορης φόρτισης. Επιπλέον, το realme GT NEO 3 διατηρεί τη χωρητικότητα της μπαταρίας τουλάχιστον στο 80% μετά από 1600 πλήρεις κύκλους φόρτισης και εκφόρτισης, η οποία είναι διπλάσια σε σύγκριση με τα βιομηχανικά πρότυπα, επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

    Διαβάζοντας τα παραπάνω σίγουρα θα έχετε πειστεί για τις εξαιρετικά πλούσιες δυνατότητες του GT NEO 3 της realme, όμως το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος… Το red365.gr τρέχει μια σούπερ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ προσφορά για τους αναγνώστες του digitallife.gr, η οποία πραγματικά δεν ξανάγινε! Συγκεκριμένα, τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το εκπληκτικό realme GT NEO 3 150W 5G dual SIM (12GB RAM / 256GB storage) στην ασυναγώνιστη τιμή των 540€ (αυτή πρόκειται για μια τεράστια έκπτωση από τη στιγμή που η κανονική τιμή του ανέρχεται στα 699€). Για να το αποκτήσετε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους υπευθύνους του καταστήματος στο Τηλέφωνο:  2107103575 ή να στείλετε mail στο [email protected]

    Μην αργείτε η παραπάνω σούπερ προσφορά θα διαρκέσει για λίγες ήμερες ακόμη!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles