18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Realme Watch S: Με υποστήριξη SpO2, οθόνη υψηλότερης ανάλυσης και μεγαλύτερη μπαταρία

    Η Realme παρουσίασε το πρώτο της smartwatch, Realme Watch, τον προηγούμενο Μάιο, και τώρα ανακοινώνει ένα νέο μοντέλο που ονομάζει Realme Watch S.

    Το Realme Watch S διαθέτει κυκλική οθόνη αφής με διαγώνιο 1,3 ιντσών και ανάλυση 360×360 pixels. Αξιοσημείωτο είναι, μάλιστα, το ότι η οθόνη διαθέτει αισθητήρα φωτοευαισθησίας που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού, ενώ, παράλληλα, προστατεύεται από Gorilla Glass της Corning. H Realme σημειώνει, επιπρόσθετα, ότι πάνω από 100 watch faces θα είναι διαθέσιμα για το Watch S τους επόμενους μήνες.

    Το case του Realme Watch S είναι κατασκευασμένo από κράμα αλουμινίου και έχει δύο buttons στη δεξιά πλευρά, ενώ τα λουράκια είναι κατασκευασμένα από Liquid Silicone και είναι διαθέσιμα σε τέσσερις χρωματικές επιλογές (μπλε, πορτοκαλί, πράσινο και μαύρο). Το τελευταίο πιθανότατα θα περιλαμβάνεται στη συσκευασία μαζί με το smartwatch, ενώ τα υπόλοιπα θα πωλούνται ξεχωριστά.

    Το Watch S διαθέτει ακόμη αισθητήρα καρδιακού ρυθμού PPG, καθώς και αισθητήρα SpO2 για την παρακολούθηση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα. Έρχεται επίσης με 16 Sports Modes (νέες προσθήκες αποτελούν τα Stationary Bike και το Rowing Machine).

    Άλλα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν την παρακολούθηση ύπνου, την απόρριψη κλήσεων, έξυπνες ειδοποιήσεις και έλεγχο μουσικής και κάμερας.

    Η συσκευή είναι ακόμη ανθεκτική στο νερό έως το 1,5 μέτρο αλλά και τη σκόνη, σύμφωνα με το πρότυπο IP68, με την Realme, ωστόσο, να σημειώνει ότι δεν είναι κατάλληλη για χρήση όταν κολυμπάτε ή κάνετε μπάνιο. Διαθέτει, τέλος, μπαταρία 390 mAh, που προσφέρει, σύμφωνα με την εταιρεία, 15 ημέρες αυτονομίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles