12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Red Days στη Media Markt από 26 έως 31 Μαρτίου

    Η Media Markt, ειδική στις μεγάλες ενέργειες προσφορών, ξαναφέρνει και φέτος τα Red Days. Μετά την επιτυχία που σημείωσε το 2018, επανέρχεται δυναμικά και το 2019 με κεντρικό μήνυμα «Τιμές που ορμάς».

    red_days_kv

    Ξεκινώντας από τις 26 Μαρτίου και τελειώνοντας στις 31 Μαρτίου, οι επισκέπτες της MediaMarkt θα βρουν μοναδικές προσφορές στις ήδη χαμηλές τιμές των προϊόντων της MediaMarkt, σε προϊόντα από όλες τις κατηγορίες. Οι προσφορές ισχύουν για όλα τα καταστήματα της MediaMarkt καθώς και στο www.mediamarkt.gr όπου επιπλέον οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τον τρόπο πληρωμής και το τόπο αποστολής της παραγγελίας τους.

    Στην μεγάλη ποικιλία των προϊόντων τεχνολογίας που συμμετέχουν στα Red Days της Media Markt, όλοι μπορούν να βρουν αυτό που χρειάζονται και επιθυμούν σε απίστευτες τιμές. Όλες οι πληροφορίες για τις προσφορές είναι διαθέσιμες στο φυλλάδιο της MediaMarkt καθώς και στο www.mediamarkt.gr Οι φίλοι της MediaMarkt μπορούν να επισκέπτονται καθημερινά τη σελίδα www.mediamarkt.gr/el/shop/red-days.html για να βλέπουν τις ανανεωμένες προσφορές.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles