24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Red Days στη Media Markt: Ένα δεκαήμερο ασύγκριτων προσφορών από 29.03 έως 07.04

    Συνεχίζοντας στο δρόμο των χαμηλών τιμών, για τις οποίες φημίζεται η Media Markt, φέρνει πριν τις γιορτές τις Red Days, ένα δεκαήμερο ασύγκριτων προσφορών, από τις 29.03 μέχρι και τις 07.04. Η Media Markt θα προσφέρει, για μια ακόμη φορά, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, σε τιμές… που σοκάρουν και ανεβάζουν την επιθυμία όλων μας για ηλεκτρονικά είδη στο κόκκινο.

    red-days

    Στα καταστήματα της Media Markt κατά τη διάρκεια των Red Days μπορείτε να βρείτε τα πάντα, είτε για να γίνετε ο πιο cool νονός με laptops, tablets, smartphones, ακουστικά, παιχνιδοκονσόλες και ασύρματα ηχεία για το βαφτιστήρι σας, είτε για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για το πασχαλινό γλέντι με τηλεοράσεις, κουζίνες, κουζινομηχανές, barbeque και κλιματιστικά.

    Επιπλέον, αν είστε μέλος του Media Markt club, με τις αγορές σας από 29.03 έως 07.04, μπορεί να είστε ένας από τους 26 τυχερούς που θα κερδίσουν 26 κατακόκκινα προϊόντα (από ακουστικά και μικροσυσκευές μέχρι laptop).

    Στη Media Markt, ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που του ταιριάζει και να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα τιμών, από το πιο οικονομικό έως το πιο τεχνολογικά προηγμένο προϊόν. Και επειδή πριν τις γιορτές τα ψώνια είναι πολλά και ο χρόνος λίγος, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο mediamarkt.gr και να παραλάβετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα, περνώντας και πληρώνοντας στο κατάστημα, όταν σας εξυπηρετεί ή να επιλέξετε να γίνει η παράδοση οποιασδήποτε συσκευής στο χώρο σας, την ίδια μέρα!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles