15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    RED Family: Εξοικονομήστε χρήματα με τα νέα οικογενειακά προγράμματα της Cytamobile – Vodafone

    cytamobile vodafone red family

    Το νέο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας RED Family Plan που στοχεύει στην κάλυψη των αναγκών επικοινωνίας της οικογένειας και την εξοικονόμηση οικογενειακών πόρων, παρουσίασε πρόσφατα στην κυπριακή αγορά η Cytamobile-Vodafone. Με το νέο αυτό πρόγραμμα προσφέρεται η δυνατότητα σε όλα τα μέλη της οικογένειας να έχουν Internet, Ομιλία και SMS με ένα κοινό πρόγραμμα. Πιο συγκεκριμένα, με το RED Family Plan και με κόστος μόνο €79,90 τον μήνα για τα πρώτα δύο μέλη του RED Family Plan και με €15 τον μήνα για κάθε επιπρόσθετο μέλος του RED Family Plan, (με μέγιστο αριθμό τα πέντε μέλη), όλη η οικογένεια έχει στη διάθεση της απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS, καθώς και 5GB Mobile Internet για να τα μοιράζονται μεταξύ τους.

    Σημειώνεται επίσης ότι οι πελάτες του RED Family Plan που επιθυμούν να μοιράζονται μεταξύ τους περισσότερο από τα 5GB  Mobile Internet ανά μήνα , μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δυο προσφερόμενες επιλογές πρόσθετου Mobile Internet, 10GB ή 20GB το μήνα με ένα επιπρόσθετο μηνιαίο κόστος €19 και €25 αντίστοιχα. Επίσης, με το RED Family Plan παρέχεται στο κάθε ένα μέλος Personal Cloud με 10GB και δωρεάν 2GB/μήνα για χρήση στα 170 Cytamobile-Vodafone wifi hotspots σε όλη την Κύπρο.

    Τέλος, η διαχείριση του Family Plan και ο έλεγχος χρήσης μπορεί να γίνεται από την ιστοσελίδα www.cytamobile-vodafone.com, την εφαρμογή selfCare, την ιστοσελίδα ελέγχου Mobile Internet http://miu.cyta.com.cy και με την αποστολή δωρεάν SMS με το λεκτικό PLAN στο 8000.

    Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας του RED Family plan είναι διαθέσιμες στο www.cytamobile-vodafone.com.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles